fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Magnezij Miraculous MG

32,80 

Znamka: Anasan MD

Količina: 150 g (30x5g), 30 vrečk

Proizvajalec: Anasan MD

 

Magnezijev napitek – prehransko dopolnilo, Magnezij z baobab.

Magnezij Miraculous MG

Magnezij Miraculous MG vsebuje samo in zgolj naravne arome in je popolnoma brez umetnih sladil ter barvil. Ker v podjetju ANASAN verjamejo, da je pomembno, kakšne sestavine vnašamo v svoje telo, imajo za sestavine, uporabljene v Miraculous MG, tudi vse potrebne certifikate. Miraculous MG je v celoti proizveden v Sloveniji. Magneziju so za prijetnejši okus dodani plodovi afriškega baobaba.
 
PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

Priporočen dnevni odmerek (1 vrečka) vsebuje:

Baobab 1000 mg (PDV ni določen*)
– od tega vlaknine 450mg (PDV ni določen*)

Magnezij (v citratu, bisglicinatu, malatu, tauratu, glukonatu in sukcinatu) 500mg (134% PDV)

Vitamin B6 2 mg (143 % PDV)

Mangan (v glukonatu) 1 mg (50% PDV)

*PDV – priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št.1169/2011, ni določen.

 

 PRIPOROČENO DNEVNO ODMERJANJE:

Ena vrečka na dan (1×1), vmešana v 2 dcl hladne vode.


OPOZORILO:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, prehransko dopolnilo pa ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Magnezijeve soli lahko pri določenih posameznikih povzročijo pospešeno prebavo oziroma drisko. V kolikor veste, da imate po magnezijevih soleh pospešeno prebavo, obstaja možnost, da se Vam bo omenjeni stranski učinek pojavil tudi po užitju Miraculous MG.

Da bi se takšnim težavam izognili svetujemo, da začnete z uživanjem polovične doze magnezijevih soli, ki so pakirane v vrečki, oziroma o nakupu še dodatno razmislite, saj vračila prehranskega dopolnila v takšnih primerih ne sprejemamo.


SHRANJEVANJE: Shranjevati pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo v originalnem ovoju. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Rok uporabnosti in serija produkta sta označena spodaj.

SESTAVINE:
Magnezijev citrat, suha kaša iz plodov afriškega baobaba (Adansonia digitata), naravne arome, magnezijev bisglicinat, magnezijev malat, magnezijev taurat, magnezijev glukonat, magnezijev sukcinat, manganov glukonat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]