fbpx

Žlivica iz bambusa za večkratno uporabo

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Dantesmile

Žlivica je vilica in žlica v enem, tako da bo lahko vaša najboljša prijateljica pri vseh obrokih.

Tudi najmanjše stvari lahko naredijo največje spremembe. Izognimo se plastiki – rešimo planet. 🤍

3,99 

Žlivica iz bambusa

Prikupna inovacija za vse, ki so veliko na poti in si ne želijo veliko prtljage! Žlivica je vilica in žlica v enem, tako da bo lahko vaša najboljša prijateljica pri vseh obrokih.

Najprej smo za svoje potrebe ustvarili plastiko. Potem smo od plastike postali odvisni. Sedaj se v plastiki utapljamo. To je umazana resnica, ki nas je počasi začela dohajati.

Biorazgradljiv nož za večkratno uporabo. Po uporabi ga umijete in znova uporabite. Ko pa mislite, da vam je le odslužil, pa ga mirne vesti lahko vržete na kompost ali v biološke odpadke.

Mi naši prelepi Zemlji želimo pomagati in jo rešiti prekomerne plastike za večkratno uporabo. Trenutno po svetu obstaja tisoče alternativ, s katerimi lahko pripomoremo k manjšemu ekološkemu odtisu in vsesplošnemu varstvu okolja – med drugimi tudi slamice za večkratno uporabo. Poskusi, uporabljaj, varuj.  🤍

Še dobro, da živimo v svetu, polnem inovativnih posameznikov, ki bijejo tiho bitko proti največjemu onesnaževalcu našega planeta – plastiki. Celo največji advokati Zemlje pa bodo, brez zavestnih sprememb slehernega posameznika, to bitko, žal, izgubili.

 

ZAKAJ BAMBUS?

Za razliko od plastike, bambus:

  • Raste izjemno hitro (do 4 cm na uro!),
  • Za rast ne potrebuje veliko prostora, vode in drugih oskrb,
  • Dobro uspeva brez uporabe gnojil in pesticidov,
  • Je biorazgradljiv.
Dantesmile

Dantesmile je majhno družinsko podjetje z velikimi cilji – je prva linija naravnih izdelkov za dom brez odpadkov v Sloveniji. Pri izboru lastnih izdelkov so raziskali, katere vrste plastičnih izdelkov in izdelkov za enkratno uporabo morje največkrat naplavlja na naše obale, ter kateri najbolj množično plavajo v naših oceanih. Izbrali so izdelke, ki lahko resnično vplivajo na lepši jutri. Ljudi želijo prebuditi in seznanjati z alternativami za plastične izdelke za enkratno uporabo.

Dodatne informacije

Teža 0.100 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)