fbpx

Ekološko sončnično olje 1l

Količina: 1l

Proizvajalec Ekološka kmetija Rengeo

Hladno stiskano sončnično olje ekološke kmetije Rengeo je nerafinirano. Je prijetnega okusa in bogato z vitamini in minerali (vitamini E, B, B1, B2 in D ter minerali fosfor, lecitin in magnezij).

10,00 

Sončnično olje je olje nevtralnega okusa in vonja, iztisnjeno iz sončničnih semen. Najpogosteje je uporabljeno kot olje za cvrtje in pripravo solat, sicer pa je tudi sestavni del kozmetičnih preparatov. Sončnično olje kmetije Rengeo pa ne bo le vaš zvesti spremljevalec v kuhinji, ampak bo dopolnjeval tudi vašo domačo lekarno.

 

Hladno stiskano sončnično olje ekološke kmetije Rengeo je namreč nerafinirano. Je prijetnega okusa in bogato z vitamini in minerali (vitamini E, B, B1, B2 in D ter minerali fosfor, lecitin in magnezij).

Hladno stisnjeno sončnično olje:

  • zmanjšuje holesterol v krvi,
  • pospešuje prebavo,
  • pospešuje celjenje ran na koži ter ji zagotavlja primerno vlago

Priporoča se ga celo pri težavah z glavoboli, pri vrtoglavici, bolečinah v trebuhu in astmi. S sončničnim oljem lahko tudi masiramo telo, saj z njim pospešimo prekrvavitev, lajšamo mišične krče ter bolečine v sklepih.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)