fbpx

Sladki pelin - hidrolat 250ml

Količina: 250ml

100 % hidrolat sladkega pelina (Artemisia annua L.).

9,99 

Hidrolat sladkega pelina

Sladki pelin

Sladki pelin (Artemisia annua L.), je trenutno ena izmed najbolj iskanih zdravilnih rastlin. V kitajski medicini je bil prvič omenjen že leta 300 pr. n. št. kot sredstvo za lajšanje vročičnih in mrzličnih stanj. Med iskanjem zdravila v boju proti malariji, je znanstvenica Tu Youyou odkrila, da so pripravki iz sladkega pelina izredno učinkoviti. Odkrila je tudi, da je aktivna komponenta sladkega pelina artemizinin, za kar je leta 2015 prejela Nobelovo nagrado.Artemizinin je pritegnil pozornost mnogih raziskovalcev širom sveta. V zadnjem desetletju se je pojavilo mnogo namigov, da aktivnost artemizinina ni omejena zgolj na malarijo in da je morda uporaben tudi pri nekaterih drugih bolezenskih stanjih. Dosedanje raziskave dajejo obetajoče rezultate glede uporabnosti artemizinina in njegovih derivatov pri virusnih obolenjih, rakavih obolenjih, avtoimunskih boleznih, diabetesu in še nekaterih drugih.

Hidrolat sladkega pelina

Hidrolat sladkega pelina je produkt parne destilacije. Lahko bi rekli, da je koncetriran čaj, pripravljen iz kondenzirane pare.

Navodilo za uporabo

Zaradi večje koncentracije učinkovin ga je priporočljivo jemati razrečenega v vodi, čaju ali soku. Zadostuje ena jedilna žlica na dan – približno 15 ml hidrolata sladkega pelina. Lahko ga uživate tudi bistveno več.

Poleg oralnega uživanja hidrolat sladkega pelina lahko uporabljate tako, da ga nanesete na kožo kot obkladek, ali s pršilko in počakate, da se popolnoma vpije v kožo.

Sestavine

100-% hidrolat sladkega pelina (Artemisia annua L.).

Pomembno:

Hidrolat ni namenjen za preprečevanje in zdravljenje bolezni in bolezenskih stanj.

Dodatne informacije

Teža0.250 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sladki pelin – hidrolat 250ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Ne zamudite!

15% popust

za prvi nakup v spletni trgovini