fbpx

Pivo Omnivar Wallonian Fuel 0,5l

Količina: 0,5 l

Proizvajalec: Pivovarna Omnivar

Alkoholna stopnja: 5,5 %
Nefiltrirano in nepasterizirano.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

2,80  2,52 

Pivo Omnivar Wallonian Fuel 0,5l

Včasih so ga pili sezonski delavci v Valoniji. Takrat nizko alkoholno, močneje hmeljano pivo je bilo dobra zamenjava za oporečno vodo, ki še za v čevelj ni bila dobra. Naš saison je klasično poprast, ponudi nekaj sadnih not, predvsem note belega grozdja in nas preseneti s prijetno osvežilnostjo.

Alkoholna stopnja: 5,5 %
Nefiltrirano in nepasterizirano.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

Pivovarna Omnivar

Omnivar je mikropivovarna iz obrobja Bežigrada, ki je odprla svoja vrata ob koncu leta 2017. V pivovarni se redno vari pet različnih vrst piva, in sicer Tutti frutti (NEIPA), Sissi (Vienna style lager), The usual suspect (red rye session ale), Wallonian fuel (saison) ter War pig (oatmeal stout).

Vsake toliko, ko imamo navdih, pa zvarimo kakšno posebno pivo omejene izdaje, pri katerem se ne obremenjujemo preveč s klasičnimi stili piva, ampak se prepustimo domišljiji. Od tod tudi izhaja naše ime Omnivar; »omni« latinsko pomeni vse in »var«, ki je prvi del besede variti.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)