fbpx

Pivo Omnivar Tutti Frutti 0,5l

Količina: 0,5l

Proizvajalec: Pivovarna Omnivar

Kot se za ta stil piva spodobi, nam na videz motno pivo zlato rumene barve, zaradi kombinacije hmeljev Aurora, Chinook, Simcoe in Mosaic, ter posebnega seva pivskih kvasovk, pričara vonj po tropskem sadju, grenivki, limeti in mangu.

Alkoholna stopnja: 6 %
Nefiltrirano in nepasterizirano.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

2,90 

Pivo Omnivar Tutti Frutti 0,5l

Tutti frutti je eno izmed petih piv, ki se v naši pivovarni varijo redno. Kot se za ta stil piva spodobi, nam na videz motno pivo zlato rumene barve, zaradi kombinacije hmeljev Aurora, Chinook, Simcoe in Mosaic, ter posebnega seva pivskih kvasovk, pričara vonj po tropskem sadju, grenivki, limeti in mangu. Okus grenivke in hmelja nekoliko preseneti brbončice s prijetno grenčico in osvežilnostjo. Zaradi svojega karakterja se odlično poda h pikantnim jedem azijske in indijske kuhinje.

Alkoholna stopnja: 6 %
Nefiltrirano in nepasterizirano.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

Pivovarna Omnivar

Omnivar je mikropivovarna iz obrobja Bežigrada, ki je odprla svoja vrata ob koncu leta 2017. V pivovarni se redno vari pet različnih vrst piva, in sicer Tutti frutti (NEIPA), Sissi (Vienna style lager), The usual suspect (red rye session ale), Wallonian fuel (saison) ter War pig (oatmeal stout).

Vsake toliko, ko imamo navdih, pa zvarimo kakšno posebno pivo omejene izdaje, pri katerem se ne obremenjujemo preveč s klasičnimi stili piva, ampak se prepustimo domišljiji. Od tod tudi izhaja naše ime Omnivar; »omni« latinsko pomeni vse in »var«, ki je prvi del besede variti.

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine