fbpx

Pivo Omnivar Šluk 0,5l

Količina: 0,5l

Proizvajalec: Pivovarna Omnivar

Alkoholna stopnja: 4,3 %
Nefiltrirano in nepasterizirano svetlo pivo.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

2,70 

Pivo Omnivar Šluk 0,5l 

Šluk je lahko, sveže pivo, ki se zgleduje in premeteno imenuje po svojem slavnem bratu – pivu Kölsch [kulŠ] iz Kölna. Slovenski hmelji so nemški recepturi dodali samosvojo sadno aromo in Šluk je postal pristen lokalec. Šluk je plod sodelovanja z lokalno UP-cycle blagovno znamko TRICIKEL. Zato gre Šluk na piknik, žur ali kar tja v en dan najraje v družbi, varno spravljen in primerno ohlajen v 100% reciklirani TRICIKEL hladilni torbi.

Alkoholna stopnja: 4,3 %
Nefiltrirano in nepasterizirano.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju! 

 

ivovarna Omnivar

Omnivar je mikropivovarna iz obrobja Bežigrada, ki je odprla svoja vrata ob koncu leta 2017. V pivovarni se redno vari pet različnih vrst piva, in sicer Tutti frutti (NEIPA), Sissi (Vienna style lager), The usual suspect (red rye session ale), Wallonian fuel (saison) ter War pig (oatmeal stout).

Vsake toliko, ko imamo navdih, pa zvarimo kakšno posebno pivo omejene izdaje, pri katerem se ne obremenjujemo preveč s klasičnimi stili piva, ampak se prepustimo domišljiji. Od tod tudi izhaja naše ime Omnivar; »omni« latinsko pomeni vse in »var«, ki je prvi del besede variti.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)