fbpx

OM NOM skleda

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Om Nom

OM NOM skleda – No Bullshit Diet 🙂

34,99 

OM NOM skleda

OM NOM je prebrisano oblikovana in preprosta rešitev za vse, ki radi dobro jemo in ne verjamemo v diete.
Dobra hrana nas čaka za vsakim vogalom in vse prepogosto pojemo več, kot naše telo potrebuje. Ob slabih prehrambnih navadah se nam diete seveda zdijo prekomplicirane in zatežene, zato se jih ogibamo kot hudič križa. OM NOM ponuja simpl rešitev.

Ali veste da…?

Naš želodec – pri odraslem moškem ali ženski – poln meri le okrog 8 decilitrov. Ob preobilnem obroku se raztegne do 3 litrov, pri zelo požrešnih jedcih pa celo do 5 litrov prostornine. Ob prepogosto raztegnjenem želodcu pa se zgodi, da vedno kasneje občutimo sitost … in vsi vemo, kam to vodi, mar ne?

Zakaj je OM NOM skleda za vsak dom?

Skleda OM NOM je velika ravno toliko, kot napolnjen, a neraztegnjen želodec. Tako bomo vedno vedeli, koliko naložiti svoje najljubše rižote, pašte, enolončnice, curryja ali kaše, da bomo zagotovo siti, naš želodec pa bo ostal “zdravih dimenzij”. Brez odrekanja in štetja kalorij.
Mogoče pa prinese spremembo 🙂

Skleda OM NOM nam je v pomoč pri odmerjanju glavnih vsakodnevnih obrokov ***. Prepričani smo lahko, da bo
naš želodec po jedi ravno prav poln in bodo možgani dobili signal “dovolj je, siti smo”. Tudi naše vedno lačne oči
bodo zadovoljne, ko bodo pred seboj videle “poln želodec”. Seveda rešitev ni primerna, če za cel obrok pojemo samo zeleno solato. Prav tako ne bo kul, če bomo skledo napolnili samo s čevapčiči ali nutello.

*** Ne, dunajc ne gre v skledo … ampak večina preprostih obrokov pa – pomisli na testenine, jedi z rižem, pire krompir/kuskus/ polento z omakami, goste zelenjavne juhe ter obare, testeninske solate, lazanjo, jutranje kaše in kosmiče s sadjem … uh, smo že lačni (in ravno teh dobrot si ponavadi naložimo preveč, ker jemo tudi z očmi).
In kdo bi si mislil – zadeva je primerna tudi za vegane, paleo jedce, ljudi z alergijami in ostale prehranske posebneže.
Ja, lahko jo čistite v stroju 🙂

Za povrhu je OM NOM skleda narejena iz kvalitetnega porcelana, tako da jo lahko mirne volje čistite tudi v pomivalnem stroju.

Pa dober tek! 😉

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)