fbpx

Namman MUAY krema 100g

Količina: 100 g

Proizvajalec: Tykhe

Krema za vse športnike in rekreativce!

9,90 

Namman Muay krema je namenjena predvsem športnikom, starostnikom, ter vsem, ki imajo težave v sklepih in mišicah. Skrbno izbrana lokalna Tajska zelišča s skrivnostno recepturo z več kot 60 letno tradicijo. Krema se hitro vpije in ima prijeten vonj po tajskih zeliščih.

 

Sestavine: Metil salicilat 10,20%, mentol 5,44%, eugenol 1,36%

Učinki:

  • Regenerativen učinek
  • Ogreje mišično tkivo na delovno temperaturo
  • Hladi in lajša
  • Učinek kreme (toplo/hladno) se poveča ob fizični aktivnosti
  • Sprošča mišično utrujenost
  • Izboljša gibljivost sklepov

Uporaba: Kremo Namman Muay uporabite maksimalno dvakrat dnevno (pred in po športni dejavnosti). Kremo uporabite na prizadetih delih in rahlo vmasirajte kremo v kožo. Večji učinek hlajenja/gretja dosežemo če pridemo izpod tuša in se namažemo. Zaradi svoje struktutre in spoščujočega vonja je primerna tudi za klasične in športne masaže. Po uporabi izdelka si umijte roke.

Opozorila: Zgolj za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Izogibati direkten stik izdelka s sluznico in očmi. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži. V kolikor se pojavi na koži kakršnakoli reakcija takoj prenehajte z uporabo in obiščite zdravnika. Izdelka ne nanašajte na celotno površino telesa ob enkratnem nanosu.

 

 

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)