fbpx

Natural MSM Premium 210g

Količina: 210 g

Proizvajalec: Eternis

Naravno prehransko dopolnilo v prahu iz borovega lubja skandinavskih borovcev.

14,95 

MSM (metil sulfonil metan) je organska oblika žvepla, ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu ter je prisoten v vseh celicah. MSM imenujejo tudi mineral toplote.

Izvira iz oceanov, kjer mikroskopski plankton izloča žveplo, ki izhlapeva z oceansko vodo v atmosfero. Žveplo pade s padavinami na zemljo, kjer se nabira v rastlinah. Čeprav je prisoten v vseh rastlinah je njegova količina relativno majhna. Proces pridobivanja MSM iz rastlin je precej zahteven in drag. Zato ga večina proizvajalcev izdeluje iz sintetično izdelane spojine DMSO.

Prehransko dopolnilo Natural MSM vsebuje izključno organski MSM pridobljen iz borovega lubja skandinavskih borovcov. Ker je naravnega izvora, ga telo lažje uporabi pri procesih v organizmu, kot pa sintetično izdelanega. Sestavlja ga naravna oblika žvepla, ki ga najdemo tudi v tkivih, kot so kite in mišice, zato je redno nadomeščanje izrednega pomena.

MSM deluje na tkiva edinstveno. Je organska oblika žvepla, medtem ko so sulfiti v hrani običajno anorganski. Žveplo je pomembno, saj je udeleženo pri mnogih procesih v organih in organskih sistemih. Imamo ga v laseh, koži in nohtih. Vsebuje ga veliko aminokislin, ki so graditelji beljakovin. Obenem pa lahko človeško telo nekatere vitamine uporabi le, če ima tudi dovolj žvepla.

Stanja, pri katerih lahko pomaga uživanje Natural MSM Premium, so predvsem številne težave modernega sveta.

 

Opozorilo: Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

Priporočena dnevna količina: 2 čajni žlički (4 g) raztopite v tekočini po lastnem okusu. Lahko dodate med ali drugo sladilo, da omilite grenak okus.

Dodatne informacije

Teža 0.250 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine