fbpx

Leseno kazalo za knjige Hudwood

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Hudwood

Lesene hoode sove bodo poskrbele, da vaše knjige uhljev ne bodo imele. 🙂

3,90 

Počisti

Ni lepšega občutka, kot v nedeljo zvečer, ko sedimo vudobnem naslanjaču z odlično knjigo v roki. Knjige imajo res čudovito moč, s katero nas lahko popeljejo v čudežni svet domišljije. Poznate občutek, ko je knjiga tako dobra, da je sploh ne morete odložiti iz rok, in jo v enem dihu celo preberete? Mi tudi. Če pa se že zgodi, da morate knjigo zaradi takih in drugačnih obveznosti za nekaj časa odložiti, vam prečudovito leseno knjižno kazalo dveh bratov iz podjetja Hudwood zagotavlja, da boste ob naslednjem branju točno vedeli, kje ste nazadnje prenehali.  Na voljo v treh vrstah lesa: mahagonij, oreh in jesen.

HUDWOOD

Hudwood stremi k izdelavi kvalitetnih izdelkov za vsakodnevno uporabo, ki nas bodo še bolje povezali z naravo. Hudwood je bil prvič predstavljen leta 2016 na Kickstarterju, kjer sta brata Dominik in Rok našla prve podpornike njune nove blagovne znamke. Lesene denarnice in karabini so bili njuni prvi izdelki, s katerimi sta prebila led za začetek ustvarjanja izdelkov iz lesa. Unikatno oblikovana denarnica in leseni karabini so izdelki, katerih nikoli prej nista nikjer zasledila. Ravno zaradi tega sta jih ustvarila – da oživita nekaj originalnega. Ta strast pa ju žene k razvijanju še več inovativnih izdelkov.

Dodatne informacije

Napis

Books are a narcotic., Books are a uniquely portable magic., So many books, so little time., There is no friend as loyal as a book., Today a reader, tomorrow a leader.

Vrsta lesa

Jesen, Mahagonij, Oreh

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)