fbpx

Leseni uhani Hudwood

Količina: 1 par

Proizvajalec: Hudwood

Hoodi, unikatni, trajnostni, slovenski,… kaj ‘češ lepšega? 🙂

10,00 

Počisti

Krasni, leseni, vibranti, hoodi, slovenski, trajnostni, okolju prijazni, jesenski, odštekani, veseli, unikatni,… to je samo peščica pridevnikov, ki jih lahko pripišemo tem čudovitim lesenim uhanom. Se že v naprej opravičujemo, ker bo izbira oblike uhančkov tako težka naloga. 😉

 

HUDWOOD

Hudwood stremi k izdelavi kvalitetnih izdelkov za vsakodnevno uporabo, ki nas bodo še bolje povezali z naravo. Hudwood je bil prvič predstavljen leta 2016 na Kickstarterju, kjer sta brata Dominik in Rok našla prve podpornike njune nove blagovne znamke. Lesene denarnice in karabini so bili njuni prvi izdelki, s katerimi sta prebila led za začetek ustvarjanja izdelkov iz lesa. Unikatno oblikovana denarnica in leseni karabini so izdelki, katerih nikoli prej nista nikjer zasledila. Ravno zaradi tega sta jih ustvarila – da oživita nekaj originalnega. Ta strast pa ju žene k razvijanju še več inovativnih izdelkov.

Dodatne informacije

Teža 0.100 kg
Oblika uhanov

Ananas, Heksagon, Krog, Lešnik, Monstera, Panda, Sova, Srček, Tačka

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)