fbpx

Lesen namizni organizator Desk Dog Hudwood

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Hudwood

Les: Oreh

Lesen namizni organizator in ojačevalec zvoka, ročno narejen v Sloveniji.

34,90 

Lesen namizni organizator »Desk Dog« bo vaš najboljši namizni prijatelj. Za vas bo držal telefon, ter mu istočasno ojačal zvok glasbe ali zvonenja. Poleg tega pa bo nudil prostor tudi za vašo denarnico, kovance, sponke, listke, pisala, ključe,… skratka vse, kar si zamislite. Adijo neurejena delovna površina, kjer vlada kaos! Adijo mrzlično iskanje telefona, ključev in denarnice!

 

HUDWOOD

Hudwood je bil prvič predstavljen leta 2016 na Kickstarterju, kjer sta brata Dominik in Rok našla prve podpornike njune nove blagovne znamke. Lesene denarnice in karabini so bili njuni prvi izdelki, s katerimi sta prebila led za začetek ustvarjanja izdelkov iz lesa. Unikatno oblikovana denarnica in leseni karabini so izdelki, katerih nikoli prej nista nikjer zasledila. Ravno zaradi tega sta jih ustvarila – da oživita nekaj originalnega. Ta strast pa ju žene k razvijanju še več inovativnih izdelkov.

Dodatne informacije

Teža 0.400 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)