fbpx

Krajčkov detox komplet

Detox paketek vsebuje:

1x Čaj prijatelj čiščenja in posta 30 g

1x Pegasti badelj 150 g

1x Prečiščena glina za pitje 550 g

 

V Krajčku se s popraznično napihnjenostjo borimo z vrhunskimi slovenskimi izdelki, s pomočjo katerih se ne bomo več počutili kot balončki. 🙂 Poskusi še ti!

24,83  22,35 

Krajčkov detox komplet

Prazniki so super in fajn, saj za kratek čas pozabimo na naše vsakdanje skrbi, obveznosti in ostale sitnosti. Ampak vse lepo mine in tudi prazniki se končajo prej, kot lahko rečemo ”Krajček”.

Roke gor vsi, ki se po praznikih počutimo kot balončki. 🙂

V ta namen smo v Krajčku letos za vas sestavili paketek vrhunskih slovenskih izdelkov, ki vam bodo pomagali zmanjšati občutek popraznične napihnjenosti in vsesplošne prenasičenosti.

V detox kompletu boste našli:
    • Pegasti badelj: V ljudski medicini se pegasti badelj uporablja pri zbadanju v rebrih, boleznih vranice, malariji, migreni, morski bolezni, pri krčnih žilah, prebavnih motnjah, žolčnih obolenjih, maščobni okvari jeter, toksičnih obolenjih jeter, kroničnih vnetjih in cirozi jeter in tudi kot protisredstvo pri zastrupitvi z mušnico. Več o uporabi pegastega badlja si preberite tukaj.
    • Čaj Prijatelj čiščenja in posta: Pri raznih postih in dietah je zelo pomembno, da pijemo tekočino, ki nam bo dajala energijo, hkrati pa nas prečiščevala. Čaj Prijatelj čiščenja in posta je bil ustvarjen točno s tem razlogom, da vam pomaga na vaši prečiščevalni poti. Več o čaju si preberite tukaj.
    • Prečiščena glina za pitje: Glina za pitje s pomočjo svoje absorbcijske moči uničuje bakterije in pritegne nase vse, kar je strupenega. Doda tisto, česar je v telesu pramalo in odvzame tisto, česar je preveč. Več o glini si preberite tukaj.

 

Začnimo novo leto brez slabega počutja in prazničnega trebuščka! 🙂

 

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)