fbpx

Glavnik iz bambusa za ravne lase

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Dantesmile

Glavnik iz bambusa Dantesmile je odlično narejen in se čudovito prilega naši roki, ko le-ta nežno češe naše lase. Za vse tiste, ki nismo pristaši plastičnih izdelkov in radi primemo v roke košček narave.

Zaradi gosto posejanih zobcev je glavnik bolj primeren za ravnejše lase.

7,99 

Na zalogi

Glavnik iz bambusa Dantesmile

Glavnik iz bambusa Dantesmile je odlično narejen in se čudovito prilega naši roki, ko le-ta nežno češe naše lase. Za vse tiste, ki nismo pristaši plastičnih izdelkov in radi primemo v roke košček narave. V primerjavi s plastiko glavnik iz bambusa las ob česanju ne naelektri. Zaradi gosto posejanih zobcev je glavnik bolj primeren za ravnejše lase.

Prednost lesa je odsotnost statične elektrike in s tem naelektrenih las. Ker pa so za izdelavo glavnikov Dantesmile uporabili bambus, je ta glavnik tudi precej bolj trajnosten, kot tisti iz lesa dreves. Bambus namreč raste mnogo hitreje, saj gre za sorto trave, ki torej ne spada med drevesa. Poleg tega deluje bambus antibakterijsko in ima odlično odpornost proti vpijanju vlage.

Velikost je približno 17cm, širina širina pa 5 cm.

 

Zakaj Zero Waste glavnik?

Zero Waste je etičen, ekonomski, učinkovit in vizionarski cilj, ki vodi družbo v spremembo življenjskega stila in navad ter k posnemanju trajnostnih naravnih ciklov, kjer so vsi odpadni materiali surovina za nekoga drugega. Zero Waste pomeni oblikovanje in upravljanje izdelkov in procesov tako, da se zmanjša volumen in toksičnost odpadkov, ohranja ter predela vse materiale in se jih ne sežiga ali odlaga. Implementacija Zero Waste bo preprečila vsakršne izpuste v zemljo, vodo ali zrak, ki bi lahko ogrozili zdravje ekosistemov, ljudi, živali ali planeta.

Dodatne informacije

Teža 0.100 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)