fbpx

Emajliran krožnik Balkan River Defence

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Cuckoo Cups & Balkan River Defence

Balkan River Defence je v sodelovanju s Cuckoo Cups izdelal prav posebne emajlirane krožnike. Z njihovim nakupom podpirate gibanje, ki se bori za naše reke.

Ta izdelek je na zalogi po naročilu, tako da boste na svoj paketek mogoče morali počakati kak dan ali dva več kot običajno. 🙂

15,00 

Na voljo po naročilu

Emajliran krožnik Balkan River Defence

Balkan River Defence je v sodelovanju s Cuckoo Cups izdelal prav posebne emajlirane krožnike. Z njihovim nakupom podpirate posameznike in posameznice, ki se borijo za zadnje divje reke v Evropi. Hvala, ker vam ni vseeno!

Balkan River Defence

BRD je gibanje, ki se je razvilo po izjemno uspešni akciji veslanja in protestiranja – Balkan Rivers Tour (BRT). Povezuje ljubitelje rek med Slovenijo in Albanijo ter skozi šport, znanost, ustvarjalnost, filozofijo in z pokončno držo širi besedo o novih nepotrebnih jezovih na Balkanu. Organizira kreativne akcije, dogodke in uporablja medije, da izpostavi lokalne zgodbe boja proti nepotrebnem uničevanju. Več o gibanju si lahko preberete tukaj.

Cuckoo cups

Očarljivi lončki, skledice, krožniki in kavne džezve, ki so od prvega do zadnjega koraka izdelani v Sloveniji, bodo s sijočo površino in čudovitimi ‘cuckoo’ dizajni v vas prebudili nostalgijo in spomine na taborniški ogenj, družinske piknike in na vašo babico, ki je ob jutrih sedela ob krušni peči s skodelico žitne kave v roki.

Cuckoo Cups lončkov, skledic, krožnikov in džezvic ne odlikujeta le kakovost in zdravju prijazen material, ampak tudi premišljen dizajn.

Dodatne informacije

Teža 0.200 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)