fbpx

Ekološko trdo ogljeno milo Alpski Biser

Količina: 110 g (Teža lahko odstopa za 10 g)

Proizvajalec: Alpski Biser

 

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.Vse sestavine so ekološko pridelane.

5,90 

Ekološko trdo ogljeno milo Alpski Biser

Ogljeno milo je primerno za mastno, nečisto kožo in kožo izpostavljeno različnim vremenskim razmeram (sonce, veter, mraz vročina), saj kombinacija dodanih učinkovin deluje blagodejno in spodbuja stanje ravnovesja na koži.

Ogljeno milo kožo globinsko očisti. Oglje nase veže nečistoče, blago pa deluje tudi kot piling. Eterično olje deluje protibolečinsko, cedra pomirja občutljivo kožo, poprova meta pa blaži akne, sončne opekline in srbečice.

 

Ročno izdelano, iz ekološko pridelanih sestavin, za dnevno nego telesa in obraza.

Vse sestavine so ekološko pridelane pridelava kmetijskih pridelkov, živil, kar je potrjeno s certifikatom o ekološki pridelavi, katerega izdaja certifikacijski organ Bureau Veritas (SI-EKO-003).

Milo ne vpliva na naraven pH kože.

 

Sestavine: Olivno olje, kokosovo olje, palmovo olje, voda, rastlinski glicerin, aktivirano rastlinsko oglje, eterično olje evkalipta, eterično olje cedre, eterično olje poprove mete.

 

VSI IZDELKI ALPSKI BISER SO 100% NARAVNI. BREZ PARABENOV IN FENOKSIETANOLA, BREZ UMETNIH BARVIL, BREZ MINERALNIH OLJ IN SILIKONOV. 

 

Alpski biser

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.

Vse sestavine so ekološko pridelane po načelih ekološkega kmetijstva. Glino pridobivajo v Bohinju, izkopana in sušena je na soncu po postopku, ki ga veleva tradicija.

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine