fbpx

Ekološko trdo glineno milo MOČ USMERJENE NAMERE Alpski Biser

Količina: 110 g (Teža lahko odstopa za 10 g)

Proizvajalec: Alpski Biser

 

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.Vse sestavine so ekološko pridelane.

 

5,90 

Ekološko trdo glineno milo MOČ USMERJENE NAMERE Alpski Biser

Glineno milo – moč usmerjene namere je namenjeno spodbudi, motivaciji za vstop v nov delovni dan. Kombinacija sestavin zboljšuje koncentracijo in bistri um.

Milo regenerira kožo, kar pomeni, da blaži različne učinke vnetja (z zunanjim in notranjim izvorom), zožuje kapilare, izboljšuje tonus usahlim mišicam, poleg vsega pa dišeča kombinacija učinkovin ne ustreza insektom.

Tudi v tem milu glina igra zelo pomembno vlogo – poveča učinek čiščenja, razstruplja (izpod pokožnice posrka nečistoče), kot hranilo pa koži vrne elemente v sledovih.

 

Ročno izdelano, iz ekološko pridelanih sestavin, za dnevno nego telesa in obraza, ki jih koža potrebuje za svoje zdravje.

Vse sestavine so ekološko pridelane / pridelava kmetijskih pridelkov, živil, kar je potrjeno s certifikatom o ekološki pridelavi, katerega izdaja certifikacijski organ Bureau Veritas (SI-EKO-003)

Milo ne vpliva na naraven pH kože.

Glino pridobivamo pri nas v Bohinju, izkopana in sušena je na soncu po postopku, ki ga veleva tradicija.

 

Sestavine: Olivno olje, kokosovo olje, palmovo olje, voda, rastlinski glicerin, glina, eterično olje citrunela, eterično olje limonske trave, eterično olje rožnega lesa.

 

VSI IZDELKI ALPSKI BISER SO 100% NARAVNI. BREZ OARABENOV IN FENOKSIETANOLA, BREZ UMETNIH BARVIL, BREZ MINERALNIH OLJ IN SILIKONOV. 

 

Alpski biser

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.

Vse sestavine so ekološko pridelane po načelih ekološkega kmetijstva. Glino pridobivajo v Bohinju, izkopana in sušena je na soncu po postopku, ki ga veleva tradicija.

Dodatne informacije

Teža 0.110 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine