fbpx

Ekološko trdo glineno milo LAHKOTEN DAN Alpski Biser

Količina: 110 g (Teža lahko odstopa za 10 g)

Proizvajalec: Alpski Biser

 

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.Vse sestavine so ekološko pridelane.

 

5,90 

Ekološko trdo glineno milo LAHKOTEN DAN Alpski Biser

Glineno milo – lahkoten dan kožo globinsko očisti, jo tonizira in zmehča. Milo je primerno za občutljivo, nečisto kožo. Deluje antibakterijsko in pomirjevalno.

Naša glina v milu poveča učinek čiščenje, razstruplja, saj izpod pokožnice posrka nečistoče. Kot hranilo koži vrne elemente v sledovih , ki jih koža potrebuje za svoje zdravje.

Mešanica dodanih učinkovin na eteričnem nivoju spodbuja ugodno ozračje za dvig koncentracije, poleg tega pa izboljšujejo prilagoditev telesa na stresne situacije.

Glineno milo – Lahkoten dan je nasprotje glinenem milu – Moč usmerjene namere, a se dopolnjujeta, kot naše razpoloženje in igranje vlog, ki jih živimo. Lahkoten dan spodbuja kožo k ravnovesju.

 

Ročno izdelano, iz ekološko pridelanih sestavin, za dnevno nego telesa in obraza.

Vse sestavine so ekološko pridelane / pridelava kmetijskih pridelkov, živil, kar je potrjeno s certifikatom o ekološki pridelavi, katerega izdaja certifikacijski organ Bureau Veritas (SI-EKO-003).

Milo ne vpliva na naraven pH kože.

Glino pridobivamo pri nas v Bohinju, izkopana in sušena je na soncu po postopku, ki ga veleva tradicija.

 

Sestavine: Olivno olje, kokosovo olje, palmovo olje, voda, rastlinski glicerin, glina, eterično olje geranije, eterično olje rožmarina, eterično olje mandarine.

 

VSI IZDELKI ALPSKI BISER SO 100% NARAVNI. BREZ PARABENOV IN FENOKSIETANOLA, BREZ UMETNIH BARVIL, BREZ MINERALNIH OLJ IN SILIKONOV. 

 

Alpski biser

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.

Vse sestavine so ekološko pridelane po načelih ekološkega kmetijstva. Glino pridobivajo v Bohinju, izkopana in sušena je na soncu po postopku, ki ga veleva tradicija.

Dodatne informacije

Teža 0.110 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine