fbpx

Ekološko trdo čokoladno milo Alpski Biser

Količina: 110 g (Teža lahko odstopa za 10 g)

Proizvajalec: Alpski Biser

 

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.Vse sestavine so ekološko pridelane.

 

5,90 

Ni na zalogi

Ekološko trdo milo Alpski biser ČOKOLADA

Čokoladno milo je primerno za vse vrste kože.

Milo sprošča in pospeši izločanje toksinov iz kože. Kakav v milu pripomore k naravnemu sijaju kože. Eterična olja delujejo protimikrobno, protivirusno in antiseptično. Milo kožo vlaži in skrbi za njeno čvrstost in prožnost. Spodbuja limfo ter pomaga pri celulitu in opeklinah.

 

Ročno izdelano, iz ekološko pridelanih sestavin, za dnevno nego telesa in obraza.

Vse sestavine, so ekološko pridelane/pridelava kmetijskih pridelkov, živil, kar je potrjeno s certifikatom o ekološki pridelavi, katerega izdaja certifikacijski organ Bureau Veritas (SI-EKO-003).

Milo ne vpliva na naraven pH kože.

 

Sestavine: Olivno olje, kokosovo olje, palmovo olje, voda, rastlinski glicerin, kakav, eterično olje mandarine, eterično olje cimeta, eterično olje pomaranče.

 

VSI IZDELKI ALPSKI BISER SO 100% NARAVNI. BREZ PARABENOV IN FENOKSIETANOLA, BREZ UMETNIH BARVIL, BREZ MINERALNIH OLJ IN SILIKONOV.

 

Alpski biser

Mila Alpski biser so ročno izdelana iz ekološko pridelanih sestavin. Namenjeni so dnevni negi telesa in obraza.

Vse sestavine so ekološko pridelane po načelih ekološkega kmetijstva. Glino pridobivajo v Bohinju, izkopana in sušena je na soncu po postopku, ki ga veleva tradicija.

Dodatne informacije

Teža 0.110 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine