fbpx

Ekolife natura probiotiki PROBIO FLORA 30 kapsul

Količina: 30 kapsul

Proizvajalec: Ekolife Natura

Črevesna mikrobiota je zelo pomembna za našo prehrano in imunski sistem našega telesa. Probio Flora je prehransko dopolnilo za črevesno floro.

21,90 

Ekolife natura probiotiki PROBIO FLORA 30 kapsul

Sestavine: mešanica bakterij (Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, FOS, inulin), DR HPMC kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, rastlinsko poreklo).

 

Uporaba

Priporočena dnevna količina: 1 kapsula na dan.
Kapsulo zaužijte z vodo, sokom ali drugo tekocino. Najbolj učinkovita je uporaba eno uro po večerji.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoraciti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Izdelek je brez glutena, dodanega sladkorja, soje, soli, kvasa, konzervansov in umetnih barvil. Ne vsebuje mleka in laktoze.

 

Črevesna mikrobiota je zelo pomembna za našo prehrano in imunski sistem našega telesa. Funkcija mikrobiote:

  • presnova živil
  • presnova snovi, ki jih človeški encimi ne zmorejo razgraditi
  • izdelujejo spojine (vitamine, hormone, beljakovine …)
  • zaščiti pred patogeni
  • lajša presnovo laktoze
  • dodaten vir energije
  • preprečuje, da bi v naše telo vstopali škodljivi mikroorganizmi, in vpliva na črevesni imunski sistem, ki predstavlja do 70 odstotkov našega celotnega imunskega odziva.

Človeško mikrobioto sestavlja okoli 100 trilijonov raznovrstnih mikroorganizmov, kar znaša 10x več kot je vseh človeških celic. Vse pogosteje jo imenujemo kar notranji organ, saj opravlja življenjsko pomembne funkcije.

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)