fbpx

Domača instant kostanjeva juha z žajbljem 90g

Količina: 90g

Proizvajalec: Župca

Domača instant kostanjeva juha z žajbljem. Eno pakiranje zadostuje za štiri krožnike oziroma en liter juhe. Naj tudi vaš dom zadiši po naravnih domačih juhah, ki ne vsebujejo glutena, laktoze in so primerne za vegane.

3,25 

Domača instant kostanjeva juha z žajbljem

Naj tudi vaš dom zadiši po naravnih domačih juhah, ki ne vsebujejo glutena, laktoze in so primerne za vegane.

Ste jo že poskusili? Paket – Kostanjeva juha z žajbljem blagovne znamke Žup’ca zadostuje za štiri krožnike oziroma en liter juhe.
Priprava juhice je res hitra in enostavna. Potrebujete samo posodo za kuhanje, mešalko, vodo ter paket juhice. Nobena juhica Žup’ca ne vsebuje glutena, laktozem ter dodanih aditivov in je primerna za vegane.

Domača instant kostanjeva juha s čemažem – hitro in enostavno.

Sestavine: krompir, kostanj (31 %), piranska sol, sušena zelenjava Kmetije Lojz (korenje, česen, čebula, peteršilj, zelena), žajbelj (0,7 %), črni poper.

Hitra in enostavna priprava
V lonec nalijte en liter vode. Dodajte vsebino vrečke in z metlico mešajte, dokler juha ne zavre. Na rahlem ognju pustite juho vreti še deset minut. Okus lahko še izboljšate, če dodate malo smetane (sladke, riževe, kokosove,…) ali mleka (kravjega, kozjega, rastlinskega,…).

Blagovna znamka Žup’ca

Blagovno znamko Žup’ca predstavljajo naravne juhe, ki ne vsebujejo glutena, laktoze in so primerne za vegane. So odličnega okusa in enostavne za pripravo. Osnovna surovina juhic je skrbno nabrana na slovenskih tleh in predstavlja čistost in neoporečnost lokalnih divjih rastlin. V prihodnje želijo za vas pripraviti veliko novih sezonskih okusov, ki vas bodo navdušili.

Pa dober tek! 🙂

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine