fbpx

Domača instant bučna juha 90g

Količina: 90 g

Proizvajalec: Župca

Domača instant bučna juha. Eno pakiranje zadostuje za štiri krožnike oziroma en liter juhe. Naj tudi vaš dom zadiši po naravnih domačih juhah, ki ne vsebujejo glutena, laktoze in so primerne za vegane.

3,25 

Domača instant bučna juha 90g

Naj tudi vaš dom zadiši po naravnih domačih juhah, ki ne vsebujejo glutena, laktoze in so primerne za vegane.

Ste jo že poskusili? Paket – Bučna juha blagovne znamke Žup’ca zadostuje za štiri krožnike oziroma en liter juhe.
Priprava juhice je res hitra in enostavna. Potrebujete samo posodo za kuhanje, mešalko, vodo ter paket juhice. Nobena juhica Žup’ca ne vsebuje glutena, laktoze ter brez dodadnih aditivov in je primerna za vegane.

Domača instant bučna juha – hitro in enostavno.

Sestavine: hokaido buča 40 %, krompir, piranska sol, sušena zelenjava Kmetije Lojz (korenje, česen, čebula, peteršilj, zelena), črni poper.

 

Hitra in enostavna priprava
V lonec nalijte en liter vode. Dodajte vsebino vrečke in z metlico mešajte, dokler juha ne zavre. Na rahlem ognju pustite juho vreti še deset minut. Okus lahko še izboljšate, če dodate malo smetane (sladke, riževe, kokosove,…) ali mleka (kravjega, kozjega, rastlinskega,…).

 

Blagovna znamka Žup’ca

Blagovno znamko Žup’ca predstavljajo naravne juhe, ki ne vsebujejo glutena, laktoze in so primerne za vegane. So odličnega okusa in enostavne za pripravo. Osnovna surovina juhic je skrbno nabrana na slovenskih tleh in predstavlja čistost in neoporečnost lokalnih divjih rastlin. V prihodnje želijo za vas pripraviti veliko novih sezonskih okusov, ki vas bodo navdušili.

Pa dober tek! 🙂

Dodatne informacije

Teža 0.090 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)