fbpx

Domač kruhek darilni set

Količina: 1 kos

Darilni paket vsebuje:

  • Knjiga Drožomanija
  • Natašine droži
  • Pšenična moka tip 500 1 kg
  • Ržena moka 1 kg
  • Čičerikina moka 500 g
  • Darilna škatla iz recikliranega kartona
  • Satenasti darilni trak
  • Lesna volna
  • Posodica za vzhajanje testa iz ratana (doplačilo 12 €)

 

Opomba: slika je simbolična, v paketu dobite zgoraj omenjene artikle brez dekoracije.

 

40,00 52,00 

Počisti
Domač kruhek darilni set

Ni ga boljšega vonja, kot sveže pečen kruh na prekrasno zimsko jutro in ni ga boljšega okusa, kot kos še vročega kruha, ki ima mehko sredico in hrustljavo skorjico. To darilo je namenjeno vsem tistim, ki svoje prste radi zaposlimo in umažemo v kuhinji, ob peki najrazličnejših dobrot.

Ob paketu vam priložimo tudi darilno škatlo in darilni trak. Vaše darilo boste morali tako le sestaviti skupaj, in bo že pripravljen, da ga postavite pod smrekico. 🙂

Letos v Krajčku vse akcije izvajamo v duhu »manj smeti, manj skrbi«. Naši naši darilni paketi se tako lahko pohvalijo s škatlami iz naravnih, biorazgradljivih materialov, ki se lahko preprosto vržejo na kompost.
Za korak s čim manj plastike smo se odločili, ker ne želimo, da bi se vaši obdarovanci obremenjevali s tem, kam z odpadno embalažo – želimo, da imajo z darilnim paketom, ki ga bodo prejeli od vas, čim manj skrbi in le pozitivne izkušnje.

 

 

 

VEČ O IZDELKIH:

Knjiga Drožomanija: S 304 stranmi je Drožomanija najobsežnejša in prva slovenska knjiga o peki z drožmi, edinstvena tudi zato, ker v njej najdete tudi ideje za kuho z drožmi. Navdušuje tako začetnike kot tudi bolj izkušene peke z drožmi. Zaradi droži ali domačega kvasa so pekovski izdelki lažje prebavljivi, dolgoobstojni, imajo nižji glikemični indeks, so okusnejši in nas hitreje nasitijo.

Riževa moka: Ekološka riževa moka je brez glutena in nevtralnega okusa. Je zelo enostavna za prebavo. Uporabljamo jo lahko tako pri peki brezglutenskih izdelkov kot tudi v kuhi. Pri peki z drožmi se odlično obnese kot posip v zadnji fazi, ko na hlebček narišemo željene vzorčke

Droži naše Nataše: Droži so divji kvas, združba mlečnokislinskih bakterij in kvasovk iz naravnega okolja, s katerimi pripravljamo kvašeno testo.  V majhnem lončku boste tako prejeli droži, ki jih je z ljubeznijo vzgojila naša nataša

Ržena in pšenična moka: Ti dve moki sta najboljši za peko z drožmi, tako da se nam je zdelo skorajda nujno, da paket vsebuje tudi to. Tako se boste v pustolovščino peke z drožmi podali zares pripravljeni. 🙂

Lesena posodica za vzhajanje testa iz ratana: V lesenih izdelkih se skriva res nekaj posebnega, saj ob njimi vedno dobimo občutek pristnosti, domačnosti, v glavi pa se nam pojavi slika babičine kuhinje. Posodica za vzhajanje vas bo tako vedno znova spomnila na preproste stare čase, ko plastika še ni obstajala in so bili ljudje na splošno bolj povezani z naravo.

Dodatne informacije

Vrsta darilnega paketa

Brez košarice za vzhajanje, S košarico za vzhajanje

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)