fbpx

Deska za rezanje iz lesa oljke MALA

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Lisjak

Leseni kuhinjski pripomočki so po našem skromnem mnenju nekaj najboljšega, kar si lahko privoščite. Ne le, da je deska ročno izdelana iz vrhunskega lesa oljke, z njo pride tudi tisti pravi občutek nostalgije in domačnosti.

Dolžina deske: cca 24 cm (z ročajem), 15,5 cm (brez ročaja)

Širina deske: cca 11 cm

 

Deska je ročno rezan in brušen izdelek iz unikatnih kosov čudovitega in izredno kakovstnega lesa oljke. Zaradi tega je mogoče, da bo prejeti izdelek malo odstopal od navedenih mer in slike.

16,90 

Na zalogi

Deska za rezanje iz lesa oljke MALA

Lesena deska za rezanje iz naravnost čudovitega lesa oljke je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji, ki vam bo služil dolgo vrsto let.

Ročno izdelano desko krasijo stare letnice oljčnega lesa. V pokrajinah, kjer gojijo oljke, odslužena drevesa, torej drevesa, ki nimajo več sadežev, posekajo in les porabijo za izdelavo lesenih produktov. Na stara mesta, z namenom ohranjanja ravnovesja regije, zasadijo nova, mlada oljčna drevesa.

Navodila za uporabo: Če za desko iz oljčnega lesa skrbimo pravilno, nam lahko služi celo življenje. Desko vedno umivamo ročno. Ne smemo je prati v pralnem stroju ali pa namakati v vodi. Zaželeno je, da jo enkrat mesečno rahlo premažemo z oljčnim oljem; s tem preprečimo, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnemo meden sijaj. Ne izpostavljamo dolgotrajni direktni sončni svetlobi.

 

Oljarna Lisjak

Oljarna Lisjak se poslužuje domače oljke slovenske Istre, predelane po najvišjih standardih, z dodatkom dolgoletnih izkušenj in z veliko željo po popolnosti, s čimer omogočijo edinstvene izdeleke.

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)