fbpx

Denarnica Hudwood

Količina: 1 kom.

Proizvajalec: Hudwood

Ročno izdelana lesena denarnica. Vsak izdelek je unikat.

29,90 

Lesena denarnica Hudwood

Denarnica, ki je drugačna od vseh, ki ste jih poznali doslej. Tako kot običajne denarnice je ta leseni fenomen uporaben za hrambo kartic, kovancev in denarja. Poleg tega pa se Hudwood denarnica lahko tudi enostavno prelevi v stojalo za telefon.

Vsak izdelek je unikat.

 

HUDWOOD

Hudwood stremi k izdelavi kvalitetnih izdelkov za vsakodnevno uporabo, ki nas bodo še bolje povezali z naravo. Hudwood je bil prvič predstavljen leta 2016 na Kickstarterju, kjer sta brata Dominik in Rok našla prve podpornike njune nove blagovne znamke. Lesene denarnice in karabini so bili njuni prvi izdelki, s katerimi sta prebila led za začetek ustvarjanja izdelkov iz lesa. Unikatno oblikovana denarnica in leseni karabini so izdelki, katerih nikoli prej nista nikjer zasledila. Ravno zaradi tega sta jih ustvarila – da oživita nekaj originalnega. Ta strast pa ju žene k razvijanju še več inovativnih izdelkov.

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)