fbpx

Camu camu v prahu 100g

Količina: 100 g

Proizvajalec: Eternis

Prehransko dopolnilo Camu camu v prahu vsebuje izključno posušene in zmlete divje sadeže camu camu, ki v nasprotju z umetno gojenimi ohranijo količino in razmerje naravnih snovi. Vsebuje kar 20% vitamina C!

16,90 

Camu camu (izg. kamu kamu) je vrsta grmičevja, ki raste v poplavnih območjih deževnega gozda ob nabrežjih reke Amazonke. Vsako leto obrodi istoimenske rdeče-vijolične sadeže, ki slovijo po izjemni visoki vsebnosti vitamina C. Camu camu je namreč sadež z največjo vsebnostjo vitamina C na svetu!
Prehransko dopolnilo Camu camu v prahu vsebuje izključno posušene in zmlete divje sadeže camu camu, ki v nasprotju z umetno gojenimi ohranijo količino in razmerje naravnih snovi. Vsebuje kar 20 % vitamina C, ki:

  • krepi imunski sistem
  • prispeka v zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
  • ščiti celice pred oksidativnim stresom
  • prispeva k izdelovanju kolagena
  • izboljšuje absorpcijo železa
Camu Camu vsebuje več vitamina C kot katera koli druga človeku znana rastlina. Camu camu ima neprimerno boljše učinke v primerjavi s sintetično izdelanim vitaminom C, ki je običajno v prodaji.
Priporočena dnevna količina: 1 čajna žlička (2 g) – 400 mg vitamina C -660% PDV
Navodilo za uporabo: prašek zmešajte v vodi ali drugi tekočini po lastnem okusu.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjevati na suhem, pri sobni temperaturi. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

Uporabno najmanj do: datuma odtisnjenega na embalaži

Dodatne informacije

Teža 0.100 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine