fbpx

Beauty darilni set mini

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Polja Sivke

Darilni set, popoln za vse, ki se radi razvajajo z vonjem sivke.

24,90 

Samo še 1 na zalogi

Beauty darilni set mini – Polja Sivke

Darilni set, s katerim boste lahko svoje telo razvajali kar nekaj časa. Vsebuje kremo za roke iz smilja in sivke, oljčno milo sivka, keramični podstavek za milo in dišečo svečko. Darilo je pakirano v lično darilno škatlo, zraven pa je priložen še zavijalni trak.

Polja Sivke

»Začelo se je leta 2001 z urejanjem domačega vrta, ko mi je Milan, pri katerem sem kupovala različne sadike predlagal naj posadim dva grmička sivke. Sivka? Sivka in naše mrzle zime? Prepričal me je, dva grmička gor ali dol. Naslednjo pomlad sem kupila še 35 grmičkov in čez leto še 45 in ker sem mojo sivko vedno pustila, da odcveti, saj je bila lepa tudi s suhimi cvetovi, so njena semena, ki jih je nosila burja, zrasla v grmičke tudi v najbolj nemogočih kotičkih mojega vrta. Prijateljstvo pa je dajanje in sprejemanje. Dišeče butarice iz sivke, vrečice, blazinice in šopki, ki sem jih ustvarjala in podarjala meni dragim ljudem, ta darila, so sprožila povpraševanje.« – Diana Sedmak, Polja Sivke

Dodatne informacije

Teža 0.300 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)