fbpx

Angel mini set

Količina: 1 kos

Proizvajalec: Polja Sivke

Darilo vsebuje:

  • eterično olje sivke 5 ml
  • vrečico s posušeno sivko
  • glinenega angelčka

Majčkeno darilce, ki bo vsem prejemnikom pomenil veliko, verjemite. 🙂

7,30 

Na zalogi

Angel mini set – Polja Sivke

Najlepše je, ko majhne pozornosti prinesejo veliko veselja. Ta majceni darilni set bo zagotovo poskrbel za veliko mero hvaležnosti.

 

Polja Sivke

»Začelo se je leta 2001 z urejanjem domačega vrta, ko mi je Milan, pri katerem sem kupovala različne sadike predlagal naj posadim dva grmička sivke. Sivka? Sivka in naše mrzle zime? Prepričal me je, dva grmička gor ali dol. Naslednjo pomlad sem kupila še 35 grmičkov in čez leto še 45 in ker sem mojo sivko vedno pustila, da odcveti, saj je bila lepa tudi s suhimi cvetovi, so njena semena, ki jih je nosila burja, zrasla v grmičke tudi v najbolj nemogočih kotičkih mojega vrta. Prijateljstvo pa je dajanje in sprejemanje. Dišeče butarice iz sivke, vrečice, blazinice in šopki, ki sem jih ustvarjala in podarjala meni dragim ljudem, ta darila, so sprožila povpraševanje.«  – Diana Sedmak, Polja Sivke

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)