fbpx

Ameriški slamnik zeliščne kapljice 50ml

Količina: 50 ml

Proizvajalec: Aelita (Zeliščna kmetija Grilc)

Slovenske zeliščne kapljice marljive zeliščarke Mirjam Grilc.

8,00 

Ameriški slamnik zeliščne kapljice 50 ml

100 % naravne zeliščne kapljice ameriškega slamnika. Blagodejno vplivajo na usta in žrelo ter blažijo v primeru draženja v grlu in žrelu. Pomirjajo in dobrodejno vplivajo na grlo, žrelo in glasilke. Amerišlki slamnik pomaga vzdrževati zdravje spodnjih sečil, prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema telesa – pomaga pri delovanju naravnega obrambnega sistema.

Sestavini: ameriški slamnik, domače žganje 40 %

Priprava: Uživamo 2-3 krat dnevno 30 kapljic v vodi ali čaju. Po odprtju hraniti v hladnem in temnem prostoru. Hraniti izven dosega otrok

 

ZELIŠČNA KMETIJA GRILC

Srce in duša kmetije je zeliščarka Mirjam Grilc, ki se s svojo košaro za zelišča rada potepa daleč proč od naselji visoko v hribih. Poleti se njen delavnik večkrat začne že ob petih zjutraj in traja do devetih zvečer, pozimi pa si vzame čas za pisanje. Ker za resno proizvodnjo potrebuje več, kot lahko nabere po travnikih, je uredila svoj bogat zeliščni vrt in zeliščno kmetijo.

Dodatne informacije

Teža 0.050 kg

SI ŽE KRAJČEK?

Potem se pa le vpiši na stran!

Drugače pa klikni polje “Ustvari račun” ob zaključku naročila in postani del Krajčkove družine

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)