fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Eterično olje ylang ylang 10ml

5,50 

Znamka: Biopark

Količina: 10 ml

Proizvajalec: Biopark

Pridobljeno s parno destilacijo iz cvetov ylang ylanga. Je bledo rumene ali zlate barve in ima bogat, sladek, eksotičen, cvetličen vonj, ki je med najbolj iskanimi aromami. Njegov čuten vonj dviga razpoloženje in prinaša veselje. Dober je za nego suhe ali mastne kože, saj uravnava izločanje kožne maščobe in kožo pomirja, če ga dodamo izdelkom za nego las, pa spodbuja zdravo rast. Pomaga lahko pri povišanem krvnem tlaku, prehitremu srčnemu utripu ali dihanju, živčnih stanjih, uporabljali pa so ga tudi pri impotenci in frigidnosti, saj deluje kot afrodiziak.

Eterično olje ylang ylanga 10 ml

  • Poreklo: Francija.
  • Namen uporabe: Za odišavljanje prostorov s pomočjo izparilnika.
  • Opis in uporaba: Pridobljeno s parno destilacijo iz cvetov ylang ylanga. Je bledo rumene ali zlate barve in ima bogat, sladek, eksotičen, cvetličen vonj, ki je med najbolj iskanimi aromami. Njegov čuten vonj dviga razpoloženje in prinaša veselje. Dober je za nego suhe ali mastne kože, saj uravnava izločanje kožne maščobe in kožo pomirja, če ga dodamo izdelkom za nego las, pa spodbuja zdravo rast. Pomaga lahko pri povišanem krvnem tlaku, prehitremu srčnemu utripu ali dihanju, živčnih stanjih, uporabljali pa so ga tudi pri impotenci in frigidnosti, saj deluje kot afrodiziak.
  • Olja, s katerimi ga lahko mešamo: bergamotka, grenivka, sivka, neroli, palisander in sandalovina.
  • Zanimivosti: Ylang ylang se imenuje tudi roža rož. Je tropsko drevo, ki zraste do 20 metrov visoko in ima velike, dišeče, nežne rožnate ali rumene cvetove. Rumeni cvetovi naj bi bili najboljše kvalitete. Tisti, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, pravijo, da kogar vonj olja zelo pritegne, temu bo tudi najbolje odgovarjalo. V Indoneziji s cvetovi ylang ylanga posujejo posteljo mladoporočencev, da bi ustvarili erotično vzdušje in umirili živčnost.
  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora
  • Embalaža: Eterična olja Biopark Cosmetics so v posebnem črno vijoličnem steklu (Violet glass), ki jih izjemno ščiti pred vstopom dnevne svetlobe, česar druga stekla temne barve ne zmorejo. Rastline svetlobo potrebujejo za rast in razvoj – ko pa dosežejo zrelost, se na svetlobi prične proces razkrajanja. Zato je za izdelke vrhunske kvalitete pomembna tudi vrhunska embalaža. Naše embalaže prepuščajo izključno vijolično svetlobo, ki jo rastlinska eterična olja v notranjosti potrebujejo, da ostajajo enake kvalitete na dolgi rok in ohranijo vso svojo bio energijo.

 

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Pri nekaterih ljudeh lahko povzroči preobčutljivost, ki se kaže kot glavobol ali slabost.

 

Sestava: Cananga Odorata.

Opozorilna beseda: NEVARNO

Stavki o nevarnosti:

H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno.
H315 Povzroča draženje kože.
H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

Previdnostni stavki:

P261 Preprečiti vdihavanje prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.
P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.
P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.
P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Dodatni stavki o nevarnosti:

Ni dodatnih stavkov o nevarnosti.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!