fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Eterično olje vanilija - absolut 5ml

10,90 

Ni na zalogi

Znamka: Biopark

Količina: 5 ml

Proizvajalec: Biopark

Pridobljeno iz suhih strokov vanilije z ekstrakcijo. Je zlato rumene barve in ima bogat, sladek vonj po vaniliji. Čisto olje je izvrstne kvalitete in ima zelo visoko ceno, zato ga ponujamo razredčenega v jojobinem olju, kar pa ne zmanjša njegovih lastnosti ali kvalitete vonja. Deluje antioksidantno, sprošča, zbuja dobro voljo, pomaga pri stresu, razdraženosti in depresiji. S pridom se uporablja tudi pri bolnikih z rakom. Zanimiv je njen učinek kot afrodiziak, saj njen vonj vsebuje podobne sestavine kot človeški feromoni in se lahko z njimi kemično poveže, ko ga vdihnemo.

Eterično olje vanilije – absolut 5 ml

  • Poreklo: Indija.
  • Namen uporabe: Za odišavljanje prostorov s pomočjo izparilnika.
  • Opis in uporaba: Pridobljeno iz suhih strokov vanilije z ekstrakcijo. Je zlato rumene barve in ima bogat, sladek vonj po vaniliji. Čisto olje je izvrstne kvalitete in ima zelo visoko ceno, zato ga ponujamo razredčenega v jojobinem olju, kar pa ne zmanjša njegovih lastnosti ali kvalitete vonja. Deluje antioksidantno, sprošča, zbuja dobro voljo, pomaga pri stresu, razdraženosti in depresiji. S pridom se uporablja tudi pri bolnikih z rakom. Zanimiv je njen učinek kot afrodiziak, saj njen vonj vsebuje podobne sestavine kot človeški feromoni in se lahko z njimi kemično poveže, ko ga vdihnemo.
  • Olja, s katerimi ga lahko mešamo: benzoin, bergamotka, bosvelija, jasmin, limona, mandarina, pomaranča, pačuli, vrtnica, sandalovina, vetiver, ylang ylang, neroli, kamilica, sivka.
  • Zanimivosti: Vanilija je plezalka, ki zraste do 25 m visoko in najbolje uspeva v Mexicu in sosednih državah. Ima globoke, dišeče, trobentaste cvetove, ki jih v naravi oprašujejo kolibriji, kadar jo gojijo, pa jih ročno oprašujejo. Obirajo še zelene stroke, ki jih fermentirajo in posušijo, da dobijo temno rjave, močno dišeče vanilijeve stroke.
  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora 
  • Embalaža: Eterična olja Biopark Cosmetics so v posebnem črno vijoličnem steklu (Violet glass), ki jih izjemno ščiti pred vstopom dnevne svetlobe, česar druga stekla temne barve ne zmorejo. Rastline svetlobo potrebujejo za rast in razvoj – ko pa dosežejo zrelost, se na svetlobi prične proces razkrajanja. Zato je za izdelke vrhunske kvalitete pomembna tudi vrhunska embalaža. Naše embalaže prepuščajo izključno vijolično svetlobo, ki jo rastlinska eterična olja v notranjosti potrebujejo, da ostajajo enake kvalitete na dolgi rok in ohranijo vso svojo bio energijo.

 

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Ni toksično ali dražeče. Odsvetujemo uporabo v času nosečnosti.

 

Sestava: Vanilla planifolia, Simmondsia chinenis.

 

Opozorilna beseda: POZOR!

Stavki o nevarnosti:

H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.

Previdnostni stavki:

P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.
P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Odstraniti vsebino/posodo skladno z veljavno zakonodajo. Embalažo lahko vrnete prodajalcu.

Dodatni stavki o nevarnosti:

Ni dodatnih stavkov o nevarnosti.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]