fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →
Vas zanima več ?

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Ekološko premium amlino olje 100ml

20,90 

Količina: 100 ml

Proizvajalec: Etnobotanika

 • kožo naredi sijočo in ji daje tonus, da ne postane ohlapna
 • preprečuje nastanek gub
 • blaži probleme s kožo
 • pospešuje rast las in pigmentacijo
 • preprečuje predčasno sivenje las
 • krepi lasne mešičke
 • preprečuje izpadanje las
 • preprečuje nastajanje prhljaja

Ekološko premium amlino olje 100 ml

Amlino olje je najstarejše naravno hranilo za kožo, lase in lasišče. Po ajurvedski metodi zdravljenja, je najboljše zdravilo za uravnavanje delovanja Pitta Dosha-e. Dosha-pomeni energetski kanal ali meridian. Pitta Dosha pa je energetski kanal, ki je povezan tudi z lasiščem. Če nam ta kanal ne deluje pravilno, nam lasje predčasno sivijo ali izpadajo. Zato se amlino olje v ajurvedski midicino vedno predpisuje kadar pride do problemov z lasiščem.

Zelo je učinkovito tudi pri vseh vrstah kožnih boleznih. Kot negovalno sredstvo pa kožo naredi sijočo, zavira nastanek gub in preprečuje ohlapnost.

 

Sestavine: Sesamum indicum (Sesame) seed oil, Emblica oficinalis (Amla) Fruit powder, Eucalyptus globulus (Eucalypus) Essential oil

 

Etnobotanika

Pri izboru izdelkov, storitev in partnerjev Etnobotanika zavestno sledi načelom pravične trgovine, saj le tako lahko zagotavljajo čisto energijo izdelka/storitve vse od proizvajalcev pa do končnih uporabnikov. Vsakodnevno stremijo k temu, da s svojo poslovno prakso omogočajo pošteno plačilo vsem ljudem vključenim v proces izdelkov in storitev. Hkrati je njihova osebna in poslovna praksa trajnostno in etično naravnana do živali, narave in okolja nasploh.

 


 

Amla

Amla ali Indijska kosmulja je zdravilna rastlina, ki avtohtono raste na celotnem področju Indije. Po obliki je drevo, visoko od 8 do 18 metrov. Zdravilna je cela rastlina, še posebno plodovi, ki so podobni naši kosmulji, in imajo sladko-kisel okus. Novejše znanstvene raziskave kažejo, da imajo amlini plodovi antivirusno in antimikrobno delovanje. Ajurvedska medicina jo uporablja že tisočletja kot POMLAJEVALEC (močan antioksidant), ker je bogata z vitaminom C (cca 445mg/100g) in tanini (45%) (flavonoidi, lipidi in druga esencialna olja). Indijke jo tradicionalno uporabljajo tudi za odpravljanje problemov z lasiščem in nečisto kožo.

 • Lokalno in ekološko
 • Hitra in varna dostava
 • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

Vas zanima več?

Potem vas vabimo, da se naročite na naše novičke, kjer vas bomo obveščali o vseh novostih, akcijah, dogodkih in še kaj!