fbpx
×

Izdelek je bil dodan v košarico!

Odpri košarico →
×

Vaše izdelke bomo poslali brezplačno!

Odpri košarico →

Si že krajček?

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Ustvari račun

Ustvari račun

Juhu, zdaj ste prijavljeni.

Ekološka chorasan kamutova moka 1kg

5,50 

Ni na zalogi

Količina: 1 kg

Proizvajalec: Ekološka kmetija Rengeo

Ekološka kamutova moka kmetije Rengeo je pridelana iz ekološkega slovenskega kamuta, ki je rastel daleč stran od avtoceste in drugih onasneževalcev.

Ekološka chorasan kamutova moka 1 kg

Ekološka kamutova moka ekološke kmetije Rengeo je pridelana iz ekološkega slovenskega kamuta, ki je rastel daleč stran od avtoceste in drugih onasneževalcev. Njihova kamutova moka je bila po tradicionalnem načinu mleta na kamen, kar ji da še dodaten občutek rustikalnosti.

Kamut velja za najbolj hranljivo žito. Kamut je starodavna sorta pšenice, njegova velika prednost pa je, da se ga prideluje ekološko in gensko nespremenjenega. Kamut tudi vsebuje več beljakovin v primerjavi s pšenico (kamut 40% beljakovin, pšenica 15% beljakovin), in je bogat je z minerali, še posebej s selenom, cinkom, magnezijem in vitaminom B in E. Zaradi manjše količino glutena je tudi precej lažje prebavljiv kot pšenica. Ima prijeten, sladkast okus, ki spominja na oreščke, zato je moka primerna za pripravo kruha, palačink in sladic.

  • Lokalno in ekološko
  • Hitra in varna dostava
  • Darilni boni

Zakladi iz Krajčka

Hej! S prijavo na naše novičke prejmeš presenečenje! In obljubimo, da jih ne bomo pošiljali preveč in da bodo vedno polne zanimivih vsebin, fotografij in naših razmišlanj ;)

[mc4wp_form id="8049"]