Krajčkova knjiga receptov

Hokaido latteObjavil BarbaraV jesen smo že kar konkretno zakorakali. Povsod okoli nas se vije slasten okus pečenega kostanja in bučnih dobrot - zakaj ne bi zadišalo še iz naših kuhinj? Krajčkova kuharica Barbara je pripravila jesensko razvado za dva.
Veganski parmezanObjavil BarbaraŽivimo v takem času, ko lahko že čisto vse jedi ustvarimo brez glutena, brez laktoze in brez jajc. To dokazuje tudi recept za veganski parmezan, ki je nastal izpod pridnih rok naše krajčkove kuharice Barbare. Uporabite ga lahko povsod, kjer bi uporabili tudi mlečni parmezan.
Juha iz rdeče peseObjavil BarbaraKrajčkova kuharica Barbara je o svoji juhi povedala: »Rdeče pese nisem imela nikoli rada... zdaj sem nad njo navdušena!« Mi se z njo strinjamo, pregrešno dobra je!
Porova juhaObjavil NikaHitra in enostavna porova juha, ob kateri vam bodo zaplesale brbončice.
Rahli slivovi cmokiObjavil NikaZima počasi, a vztrajno že trka na vrata - zadnji topli sončni žarki se poslavljajo, drevesa pa se šibijo pod težo sočnih sadežev. Če ne veste, kam z vsemi slivami, poskusite naš recept slivovih cmokov - ti so rahli, okusni in hitri za pripravo. Lahko jih tudi zmrznete, in dodate v svojo ozimnico.
RatatouilleObjavil NikaZ vami preprosto moramo deliti ta božanski ratatouille, ki smo ga naredili za vikend! Verjemite, res se splača malce dlje ''viseti'' v kuhinji! Za še bolj slasten rezultat vam priporočamo, da uporabite ekološko zelenjavo brez pesticidov iz naše trgovinice.
Vanilijevi muffini z malinami in borovnicamiObjavil NikaPoznate ta občutek v nedeljo popoldne, ko so vse trgovine že zdavnaj zaprte, vam pa kar naenkrat zapaše nekaj sladkega? Brez skrbi, niste edini – nam se je to zgodilo ta vikend, zato smo se odločili speči muffine. Ker pa ne želimo najboljših receptov zadržati samo zase, ga z veseljem delimo še z vami! Najboljša stvar teh muffinov? Recept je enostaven, brez živalskih produktov in resnično poteši tisto nedeljsko željo po sladkem. Prepričajte se sami!
Zlato kurkumino mlekoObjavil NikaKurkuma vsebuje vrsto hranilnih snovi in vitaminov, med drugim vitamin C, vitamin B6, mangan, magnezij, železo, veliko vlaknin in tudi kalij, zato je ta recept pravi mali zaklad, ki vas bo branil pred zimskimi prehladi.
Veganski tatarski biftekObjavil NikaVeganski tatarski biftek ali namaz iz leče je izredno enostavno pripraviti in bo navdušil tudi tiste, ki prisegajo le na tistega pravega iz mesa.
Pastinakova juhaObjavil NikaPastinak je sladka, škrobnata zimska korenovka in je zdrava zamenjava za krompir - je odličen vir vlaknin, vitaminov in hkrati vsebuje malo kalorij.
Bučna hokaido juhaObjavil NikaBučna hokaido juha je zelo enostavna za pripravo in se hkrati ponaša s svojo močno barvo.
Brezglutenske palačinkeObjavil KrajčekBrezglutenske palačinke so zelo enostavno pripravljene, hitro prebavljive in zelo okusne - vaš trebušček vam bo v vseh aspektih hvaležen. 🙂
1 2 3 4 9

Imate tudi sami odličen recept?

  označuje obvezno polje

minut
minut
minut

Dodaj sestavino