Loading Dogodki

Fruštek – degustacija slastnih domačih granol

april 21, 2018 @ 09:00 - 13:00
  • Dogodek ste zamudili. Obiščite nas na prihajajočih dogodkih.

Fruštek – degustacija slastnih domačih granol

Fruštek je mlada znamka najboljših domačih hrustljavih müslijev oziroma t.i. granole, ki vas resnično motivira, da zjutraj pojeste svoj nujno potreben in predvsem zdrav zajtrk 🙂

˝ Kako se je začelo…

Ideja za izdelavo domače granole se mi je porodila že pred časom, ko sem obupala pri iskanju hrustljavih müslijev z malo ali nič sladkorja, ki je ponavadi glavna sestavina tistih iz trgovin. Ravno se je bližal december in vsakoletna evforija iskanja daril v zadnjem trenutku je bila neizogibna. Kaj podariti domačim in prijateljem, da ni samo še en nabiralec prahu, ampak da je podarjeno iz srca, narejeno z ljubeznijo, po možnosti pa še domače in zdravo? Domači müsli, seveda! Uporabila sem vse svoje znanje priprave müslijev in peke granole, oblikovalsko ter organizacijsko žilico in rodil se je Fruštek.

In kaj sploh je Fruštek?

Fruštek je hrustljavo dišeča mešanica kosmičev, oreščkov, suhega sadja, medu in oljčnega olja. Slajen je samo z medom in suhim sadjem, zato ni pretirano sladek. Trudim se, da so sestavine karseda kakovostne in da jih je čimveč iz lokalne in ekološke pridelave, zato sodelujem s slovenskimi kmetovalci in slovenskimi čebelarji.

Osnovni ponudbi granol nenehno dodajam različne sezonske okuse, polnozrnate piškotke, žitne ploščice, skodelice, doze za shranjevanje granol, darilni program in še in še. Fruštek lahko v miru »pofruštkate« doma, ga vzamete s seboj na pot ali pa ga poklonite kot odlično in malce drugačno darilo. Fruštek je vedno dobra ideja, tako ali drugače 🙂

Anja Logar, lastnica blagovne znamke FRUŠTEK.˝

 

 

 

 

 

 

Ne pozabite na jutra!

Da bo zajtrk postal vaš pravi mali ritual, nikar ne pozabite lepega pogrinjka na mizi, šopka cvetlic v vazi in lepe skodelice. Zajtrk je še vedno najpomembnejši obrok dneva in Fruštek je ta, ki poskrbi, da boste zajtrkovanje zares vzljubili.

 

 

 

Podrobnosti

Datum: april 21, 2018
Čas: 09:00 - 13:00
Kategorija:

Prizorišče

Lokacija: Trgovina Krajček
Naslov: Poštna ulica 6
4000 Kranj, Slovenia

+ Google zemljevid
Telefon: 040 871 811
Spletna stran: www.krajcek.si