Akcija!

Naravno magnezijevo olje Mgnificent

15.90 14.90

Količina: 100ml

Magnezijevo olje – Mgnificent

Visoko koncentrirana vodna raztopina magnezijevega klorida.

Opis

Naravno magnezijevo olje Mgnificent

Magnezijevo olje iz najčistejšega in neonesnaženega vira. Olje ni farmacevtsko mešano ampak se tako kot je, črpa iz ostankov 250 milijonov starega Zechsteinskega morja na nizozemskem globoko pod zemeljsko površino. To ni klasično olje temveč vodna raztopina magnezijevega klorida tako, da tekočina ni tako zelo mastna kot klasična olja.
Zaradi širokega spektra pozitivnih učinkov magnezija je primeren praktično za vsakogar. Dodatna prednost magnezijevega olja pred oralnim vnosom je čezkožni vnos. Ta zagotovi hitrejšo absorbcijo in prehaja neposredno v telo, mišice in tkiva. Pri čezkožnem vnosu se izognemo morebitnim prebavnim motnjam, ki ga magnezij v obliki prehranskih dodatkov pogosto povzroča. Magnezijevo olje preprosto popršimo po telesu in razmažemo. Lahko nanašamo tudi samo lokalno kjer čutimo bolečino.
Izdelek je slovenski, surovina pa prihaja iz nizozemske saj se samo tam nahaja najčistejši vir magnezija.
Na svetu je samo nekaj popolnoma neonesnaženih naravnih mineralnih najdišč in edino v Evropi je na Nizozemskem, na področju 250 milijonov let starega Zechsteinskega morja. To že davno presušeno morje je pustilo globoko pod zemeljsko površino mineralna najdišča, ki jih onesnaževanje ni uspelo doseči. Nove tehnologije so leta 1982 prvič omogočile črpanje čiste in neoporečne raztopine magnezijevega klorida 1500 – 2000 m pod zemeljsko površino.
Magnezijevo olje Mgnificent je torej mineralna raztopina, ki jo črpajo na tem certificiranem najdišču na Nizozemskem takšno kot je, nič se ji ne dodaja, polni pa se v Sloveniji. Magnezijevo olje se lahko pridobiva tudi na druge načine in iz drugih virov, vendar se moramo zavedati možnosti, da lahko vsebujejo težke kovine, konzervanse in da učinek je drugačen kot pri popolnoma naravni mineralni raztopini.

Sestavine

Visoko koncentrirana vodna raztopina magnezijevega klorida.
100% naraven izdelek brez konzervansov
Pridobljeno na certificiranem črpališču Zechstein Inside na področju 250 miljonov let starega presušenega morja, 1600m pod površjem zemlje.