Humble Brush zobna ščetka iz bambusa MODRA odrasla

4.59

Humble Brush zobna ščetka iz bambusa MODRA odrasla.

Okolju prijazna bambusova ščetka traja vsaj tako dolgo kot plastične ščetke iz množične proizvodnje. Njen ročaj je narejen iz stoodstotno biološko razgradljivega bambusa, ki doda površinam naraven oprijem. Imaj mehke ščetine za odrasle, ki so dokazano brez toksina BPA (bisfenol A).

Vsak nakup ščetke Humble prispeva k financiranju projekta za otroke, ki potrebujejo zobozdravstveno oskrbo.

Opis

Humble Brush zobna ščetka iz bambusa MODRA odrasla

NORMALNA ŽIVLJENJSKA DOBA

Ščetka Humble Brush nima pomanjkljivosti v primerjavi z običajnimi ščetkami. Okolju prijazna bambusova ščetka traja vsaj tako dolgo kot plastične ščetke iz množične proizvodnje. Poleg tega pa jo podpirajo nekateri izmed najbolj cenjenih zobozdravnikov na svetu.

 BIORAZGRADLJIV ROČAJ

Njen ročaj je narejen iz stoodstotno biološko razgradljivega bambusa, ki doda površinam naraven oprijem. Ščetka Humble Brush omogoča ergonomski oprijem, njena elegantna in brezčasna zasnova pa jo naredi v popoln pripomoček za vsak dom.

KVALITETNE ŠČETINE, BREZ BPA (bisfenol A)

Vsi ščetke imajo mehke/srednje ščetine za odrasle in ultra-mehke za otroke, ki so dokazano brez toksina BPA (bisfenol A). Ščetine so iz trpežnega najlona, ki se razgrajuje skozi čas in ga je moč procesirati skozi običajne načine zbiranja odpadkov; drugačna vrsta rastlinskega materiala, ki bi omogočal tromesečno rabo ščetke, kot se priporoča, ne obstaja.

NEVERJETNA OBSTOJNOST

Ste vedeli, da je bambus najhitreje rastoča rastlina na svetu? Ima naravne antibakterijske značilnosti, kar pomeni, da ni potrebe po uporabi gnojil ali pesticidov – gre za čist material! Skoraj neverjetno, mar ne?

RAZGRADLJIVA EMBALAŽA

Ščetka Humble Brush gre do konca, ko gre za okoljevarstvo. Ščetka je zapakirana v papirnato vrečko, škatla pa je iz stoodstotno recikliranih materialov.

POŠTENO

Ščetka Humble Brush ni poštena zgolj do okolja, pač pa tudi do ljudi v stiski. Poštena ščetka za pošten nasmeh – Humble gre dlje od zgolj podarjanja izdelkov otrokom v stiski. Društvo Humble Smile Foundation pripravlja profesionalne in obstojne projekte za varstvo zdravja tam, kjer jih svet najbolj potrebuje, kar bo omogočil vaš nakup ščetke Humble.

HUMBLE SMILE FOUNDATION – POŠTENA ŠČETKA ZA POŠTEN NASMEH.

Vsak nakup ščetke Humble prispeva k financiranju projekta za otroke, ki potrebujejo zobozdravstveno oskrbo. To nam uspe s pomočjo podporo društva Humble Smile Foundation, ki omogoča obsežne, preventivne projekte na področju zobozdravstva v najbolj ranljivih družbah sveta. Več o tem na naslovu www.humblesmile.org

HUBLE POŠTENI PROJEKTI

Društvo Humble Smile Foundation omogoča vse večje število projektov po svetu. Le-te financirajo nakupi ščetke Humble Brush in podpora naših partnerjev v gospodarstvu.

Lokacije: Indija, Nikaragva, Mehika, Gambija, Estonija, Irak, Etiopija, Grčija, Burkina Faso, Nepal, Gvatemala, Kambodža, Mozambik, Tanzanija in Romunija

EKOLOŠKA ŠČETKA, KI JO RAZVIJAJO IN PODPIRAJO ZOBOZDRAVNIKI

Ščetka Humble Brush je bila pozorno zasnovana z namenom, da bi imela enostavno in varno uporabo ter, da bi bila učinkovita pri odstranjevanju kariesa. Naravni bambusov ročaj je lahek in udoben tako za otroke kot za odrasle. Glava ščetke ima svojevrstno ukrivljeno obliko, ki pripomore k dostopu vseh kotičkov v ustih. Mehke ščetine z zaobljenimi konicami so nežne do zob in dlesni.

Humble Smile Ambassadors

je naša skupina zobozdravnikov iz svetovnega vrha, ki so skozi svoj trud na področju izobraževanja in komunikacije dosegli prominentnost med svojimi vrstniki, njihova mnenja in doprinosi pa so oblikovali poklic zobozdravnika. Svojo svetovno prepoznavnost uporabljajo, da bi pripomogli k ideji umivanja zob na okolju in družbi prijazen način.

Bodite skromni (humble) #gohumble

Additional Information

Weight 100 g

Sestavine

bambus, nylon – 6 brez BPA

Morda vam bo prav tako všeč…