Dobavitelji

Krajčkovi dobavitelji

S klikom na dobavitelja lahko preberete opis njihove ponudbe. 

Naši dobavitelji nam pomagajo pri uresničevanju naših ciljev, da lahko našim strankam in kupcem ponudimo prodajni program, ki je prilagojen njihovim željam in potrebam.
Veliko pozornosti namenjamo nabavi, saj le tako lahko zadovoljimo želje kupcev s kakovostnimi izdelki po čim nižjih cenah. Sodelujemo z dobavitelji, ki pravočasno dostavljajo kakovostne izdelke.

Naše vrednote nas usmerjajo, da z dobavitelji ustvarjamo partnersko-poslovni odnos in z njimi dolgoročno sodelujemo. Dolgoročne odnose pa je moč graditi le z obojestranskim zadovoljstvom, medsebojnim zaupanjem in odkritostjo.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje z nami.

Aronija Slovenija


Aronija- web logoKDO SMO?

Prihajamo iz Dolenjske in smo specializirani za kvalitetne izdelke iz aronije. Imamo svoje nasade aronije, veliko znanja o vzgoji in sajenju te rastline in smo med vodilnimi v Sloveniji s ponudbo ekoloških izdelkov iz aronije.

NAŠA PONUDBA
Ponujamo kvalitetne, ekološke izdelke iz aronije, ki so naravni vir antioksidantov, ključnih vitaminov in pomembnih mineralov. Najpomembnejši je sok iz 100% sadnega deleža aronije, ki se ga uporablja izključno v zdravilne namene. V ponudbi imamo tudi prah aronije, kandirane plodove aronije, čaj aronije, posušene plodove aronije, aronijo s čokolado, džem aronije z in džem brez sladkorja, mešanica jabolčnega in aronijinega soka ter liker aronije.

SPLETNA STRANFB STRAN

Atlantic Grupa

KDO SMO?
Droga Kolinska d.d. je sestavni del skupine Atlantic Grupa, ki je eno vodilnih prehrambnih podjetij v regiji s priznanimi blagovnimi znamkami, med katere spada tudi priznana znamka Donat Mg z več kot 400 letno tradicijo.  Polni: Droga Kolinska d.d. Distributer: Atlantic Trade d.o.o.

NAŠA PONUDBA
Donat Mg je naravna mineralna voda z več kot 400 let tradicije, ki odpravlja tegobe sodobnega življenja, kot so zaprtje, zgaga in težave povezane s pomanjkanjem magenzija. Vsebuje največjo količino magnezija med vsemi mineralnimi vodami v EU in klinično dokazano ureja prebavo. Da je Donat Mg popolnoma naraven, dokazuje tudi dejstvo, da  je kapljica stara več kot 7000 let.

SPLETNA STRANFB STRAN

Bimed d.o.o.

BimedKDO SMO?
Podjetje Bimed d.o.o.  že več kot 20 let uvaža, pakira in prodaja suho sadje in oreščke.

NAŠA PONUDBA
Izdelki, ki se prodajajo pod trgovsko znamko ”Bimed”, so znani po visokokakovostnih sestavinah in lepo oblikovani  embalaži. Najdete jih na policah različnih trgovskih verig, veletrgovcev in drugih trgovin v Sloveniji, Italiji, Srbiji, Črni Gori in na Hrvaškem. Podjetje želi zadovoljiti potrebe različnih kupcev, zato asortiman obsega tako pakirane izdelke kot tudi izdelke v razsutem stanju. Bimed d.o.o. se ponaša z velikim asortimanom najrazličnejšega suhega sadja in oreščkov.

SPLETNA STRANFB STRAN

Ekovek, Blanka Trtnik s.p.


NAŠA PONUDBA
EIološka čistila, detergenti in kozmetika za osebno higieno.

SPLETNA STRANFB STRAN

EKO kmetija Grilc


KDO SMO?

V lepi in ohranjeni naravi na pobočju Krvavca, v majhni vasici, ki se nahaja na sedemsto metrih nadmorske višine, se že vrsto let ukvarjamo z nabiranjem, gojenjem in predelavo zelišč.

Zeliščni čaji, ki jih ponuja naša bio zeliščna kmetija so deklarirani in kontrolirani s strani kontrolne inštitucije in imajo bio certifika

NAŠA PONUDBA
V naši ponudbi najdete zeliščne čajne mešanice, zeliščne kapjice-tinkture, mazila narejena na tradicionalen način, zeliščna olja za zunanjo uporabo in sirupe.

SPLETNA STRAN

Ekološka kmetija Potočnik Poprask

Poprask-web logoKDO SMO?
Ekološka kmetija Potočnik Poprask se nahaja v naselju Skorno, v občini Šmartno ob Paki, na nadmorski višini okoli 500 m. kmetija je velika približno 14 hektarjev, od tega je polovica gozda. Med obdelovalnimi površinami prevladujejo travinje, njiv imamo 1 hektar. Od leta 2001 smo v ekološki kontroli, leta 2003 smo pridobili certifikat o ekološki pridelavi.

Smo tipična mešana kmetija, kjer je del namenjen živalim, na najboljših delih pa imamo njive. Na kmetiji imamo krave dojilje, krško poljske prašiče ter dvoriščno in vodno perjad – kokoši, gosi, purane, race in pave. Travniki so porastli s starimi visokodebelnimi sadnimi sortami, med katerimi prevladujejo jabolka. Na manjši njivi gojimo zelenjavo in zelišča za lastno porabo in predelavo.

Na kmetiji najdete pozabljene sorte sadnega drevja, si ogledate kmečko orodje ali opazujete živali v naravi. Lahko pa se enostavno sprehodite čez travnike in uživate v miru in neokrnjeni naravi.

NAŠA PONUDBA
V sezoni je na kmetiji možno kupiti ekološko pridelano sadje in zelenjavo, skozi vse leto pa ponujamo:

 • Piškote iz pirine in pšenične moke
 • Sadne in zelenjavne marmelade
 • Sadne in zelenjavne sokove
 • Vloženo zelenjavo
 • Kompote
 • Zeliščne sirupe
 • Suha zelišča
 • Zeliščne soli
 • Različne zelenjavne shranke (pesto, omake,… )

FB STRAN

Eternis

Eternis-web logoKDO SMO?
Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo prehranskih dopolnil, naši izdelki vsebujejo izključno posušene in zmlete rastline oziroma sadeže brez dodatkov. Vse rastline rastejo na področjih, kjer je glede na zgodovinska dejstva, njihov izvor. Strokovne študije, opravljene na osnovi analiz, potrjujejo pozitivne učinke, ki jih ima uživanje teh rastlin na človeški organizem. Pridelke naših dobaviteljev odlikuje najvišja kakovost, vsi pa so pridelani na tradicionalen način. Skoraj vsi izdelki imajo BIO certifikate (nekateri so divji)  ter sklepe o notifikaciji Ministrstva za zdravje RS ter so lično pakirani. Pri nekaterih izdelkih imamo potrdilo tudi od Inštituta za varovanje zdravje, da so brez glutena.

NAŠA PONUDBA
V čem se razlikujemo od drugih ponudnikov prehranskih dopolnil?

Vsa naša prehranska dopolnila so 100% naravna, brez aditivov, konzervansov in drugih  škodljivih snovi. Vsa prehranska dopolnila v naši ponudbi so pridobljena s tradicionalnimi postopki iz ekološko pridelanih ali divje rastočih rastlin.Sodelujemo izključno s preverjenimi dobavitelji in proizvajalci iz držav in območij, od koder rastline izvirajo. Ne zadovoljite se s cenenimi ponaredki iz Romunije in Bolgarije.

VSE TO NAŠIM PREHRANSKIM DOPOLNILOM ZAGOTAVLJA NAJVEČJO VSEBNOST ZDRAVILNIH UČINKOV

SPLETNA STRANFB STRAN

Fruštek

Frustek-web logoKDO SMO?
Fruštek je mlada znamka odličnih domačih hrustljavih müslijev oziroma granole, ki je nastala, ko sem obupala pri iskanju hrustljavih müslijev z malo ali nič sladkorja na trgovskih policah. Po izobrazbi krajinska arhitektka sedaj vso svojo energijo in kreativnost prelivam v izdelavo domačih kosmičev za gurmanske okuse in z njimi udejanjam idejo domačega, lokalnega in zdravega.

NAŠA PONUDBA
Fruštek je hrustljavo dišeča mešanica kosmičev, oreščkov, suhega sadja, medu in oljčnega olja. Uporabljamo najboljše sestavine in se trudimo, da jih je čimveč iz lokalne in ekološke pridelave. Slajen samo z medom in suhim sadjem, zato ni pretirano sladek. Ne vsebuje nobenih umetnih dodatkov, zaradi visoke vsebnosti vlaknin pa predstavlja uravnoteženo kombinacijo za zdrav začetek dneva. Lahko ga jeste z mlekom, jogurtom, sadnim sokom ali samo vodo, lahko pa ga enostavno pohrustate kar tako!

SPLETNA STRANFB STRAN

Kmetija Ažman


KmetijaAzman-web logoKDO SMO?

Kmetija Ažman po domače Ambarjeva kmetija se nahaja v vasi Suha pri Predosljah.Trudimo se, da je čim večja izbira kakovostnih domačih izdelkov, pridelanih na način, kot so jih pridelovali že naše babice in dedki.

NAŠA PONUDBA
Kmetija Ažman  vam v Trgovini Krajček ponuja navadne in sadne probiotične jogurte (stracittela, pečeno jabolko, vanilija, vanilija s čokoladnimi kroglicami, malina,…), grški tip jogurta, hrenovke (piščančje, telečje ), piščančjo jetrno pašteto, mešano suho salamo in domače piščance.

FB STRAN

Kmetija Pustotnik

Kmetija pustotnik-web logoKDO SMO?
Družinska kmetija, ki se nahaja v osrčju Poljanske doline, že petindvajset let ustvarja novo hišno tradicijo-sirarstvo. Poleg domačega kravjega mleka, v sirarni predelujejo tudi kozje in ovčje mleko partnerskih kmetij in jih po tradicionalnih recepturah in z naravnimi tehnologijami predelujejo v kvalitetne mlečne izdelke in sire.

NAŠA PONUDBA
Širok izbor več kot sedemdesetih različnih izdelkov zajema vse od mlečnih napitkov, svežih izdelkov in sirov iz kravjega, kozjega in ovčjega mleka. Vsi izdelki so v celoti narejeni po naravnih postopkih sirarjena, brez umetnih dodatkov in konzervansov.

SPLETNA STRANFB STRAN

Kmetija Pustotnik

Kmetija TurkKDO SMO?
Družinska kmetija s tradicijo že od davnega leta 1743
Zemljo, ki prehaja iz roda v rod obdelujemo z veliko skrbnostjo in globokim spoštovanjem. Kar smo dobili v dar od naših pradedov želimo pokloniti naprej našim vnukom. Že preko 100 let se aktivno ukvarjamo s sadjarstvom v starih visokodebelnih travniških sadovnjakih, nadaljujemo tradicijo žganjekuhe, kar je bil že posel našega pradeda in skrbimo za ohranitev slovenskega ponosa – čebelarjenja.

NAŠA PONUDBA
Turkovi se s sadjarstvom ukvarjamo že preko 100 let, sama žganjekuha na kmetiji pa sega še dlje v zgodovino. V zadnji generaciji smo združili žensko in moško moč. Zasnovali smo čudovite naravne izdelke, ki združujejo moško noto osnove in žensko esenco življenja. Nastale so linije naravnih domačih zeliščnih žganj in likerjev. Zdaj gradimo na homeostazi, od koder se porajajo dobrodejne linije medu z začimbami in eteričnimi olji.

SPLETNA STRANFB STRAN

Martisan čokolada


Martisan-web logoKDO SMO?

Proizvodnja in prodaja ročno izdelanih čokoladnih izdelkov.

Podjetje Martisan CHOCOLATE je bilo ustanovljeno v letu 2015. V vseh svojih ročno pripravljenih izdelkih (čokoladnih pralinejih, čokoladnih piškotih in čokoladah), ki jih pripravlja v svoji podeželski čokoladnici, združuje inovativno kombinacijo odličnosti sestavin, ter znanje tradicionalne belgijske priprave s strastjo umetnice.

NAŠA PONUDBA
Vse izdelke odlikuje svežina in polni okus, kar dosežemo z skrbnim izborom sestavin brez konzervansov, umetnih barv, umetnih okusov in gensko spremenjenih organizmov.  Vsi izdelki vsebujejo pravo čokolado z  visokim  deležem kakavovih delov in izključno maščobo kakavovega masla. Visoka vsebnost kakavovih delov  vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ker je glikemični indeks prave čokolade nizek, je skrb za vaše zdravje odveč. Vso čokolado kupujemo  pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Z našimi izdelki vam pričaramo čarobnost okusov, s katerim se lahko razvajate ter unikatnost in odličnost izdelka  s skrbjo za vaše zdravje.

SPLETNA STRAN

Pegan, enostavno naravno


Mikona-web logoKDO SMO?

Izdelki PEGAN vsebujejo le tisto, kar je dala narava v najpopolnejši obliki. Izključno iz ekološke pridelave in brez dodatkov, le nežno sušeno. Vsebujejo le sestavine brez glutena in take, ki so koristne za telo in zdravje. Predvsem pa take, ki naš jedilnik obogatijo tudi z odličnim okusom. Odlikujejo nas:

 • Ekološko
  Vse Pegan sestavine so izključno iz ekološke pridelave. Pridelane na naraven način z vsem potrebnim časom, ki ga potrebujejo za rast in razvoj. Ker se hrana razvije v svoji naravni popolnosti, ima bogatejši okus  in hranilno vrednost.
 • Kaljeno
  Le živa semena v svojem prvinskem stanju, neosiromašena in neokrnjena še lahko kalijo. Med kaljenjem dobesedno »oživijo«, z njimi pa oživi tudi prava zakladnica pomembnih hranil, ki so bila prej zakoreninjena globoko pod trdnim ovojem semena in zato telesu težko dostopna. Vsebnost vitaminov, mineralov in antioksidantov se s kaljenjem bistveno poveča, telo pa jih lažje absorbira. V semenu se  poveča tudi delovanje encimov, ki spodbudijo našo presnovo. Na voljo je pet vrst izbranih kaljenih semen ter šest prigrizkov s kaljenimi semeni.
 • Presno
  Vsa PEGAN kaljena semena in prigrizki so posušeni le pri temperaturi do 42 °C. S tem se ohrani vso njihovo naravno bogato vsebnost, z vsemi vitamini, minerali in encimi, ki jih naše telo potrebuje za dolgotrajno vitalnost in zdravje.
 • Brez glutena
  Zaradi prekomerne izpostavljenosti glutenu postaja vse več ljudi občutljivih nanj in številni potrjujejo, da se ob brezglutenski prehrani počutijo bolje. Hrana brez glutena zato ni namenjena samo ljudem, ki imajo težave s celiakijo, temveč tudi tistim, ki želijo zmanjšati njegov vnos in narediti kaj več za splošno počutje. Izdelki PEGAN vsebujejo izključno sestavine brez glutena. Vsi izdelki so proizvedeni v okolju, kjer se uporablja le brezglutensko žito in moko, zato kontaminacija ni mogoča.

Vsi izdelki so primerni tudi za vegane ter so brez dodanega sladkorja in konzervansov.

NAŠA PONUDBA
PEGAN  je linija prvovrstnih izdelkov iz segmenta zdrave prehrane:

 • kaljena semena
 • presni prigrizki
 • testenine z več beljakovinami in manj OH

Vsi izdelki so ekološki, primerni za vegane in brez glutena.

SPLETNA STRANFB STRAN

PlanetBIO d.o.o.

PlanetBIOKDO SMO?
Proizvodno podjetje lastne blagovne znamke PlanetBIO.

NAŠA PONUDBA
Ponujamo 100% ekološke prigrizke iz lastne proizvodnje in 100% ekološka superživila najvišje kakovosti.

Lastno blagovno znamko distribuiramo po ekoloških trgovinah po SLoveniji in tujini..

SPLETNA STRANFB STRAN

Posestvo SONČNI RAJ

Soncni raj-web logoKDO SMO?
Med griči vinogradov, stran od mestnega vrveža mesta Maribor se na svojem hribu razprostira skrit zaklad. Kmetijsko posestvo, ki je dolga leta počivalo, nas je poklicalo, da ga spremenimo in približamo ljudem oziroma obudimo njegovo rodovitno zemljo.
Sonce, vir energije, zemlja, ki nam daje vse kar potrebujemo za življenje in ljubezen do narave so sile, ki so nas usmerile ustvarjati Posestvo SONČNI RAJ.

NAŠA PONUDBA
Ponudba izdelkov Posestva SONČNI RAJ se neprestano dopolnjuje in se bo z leti še povečevala. Trenutno so naši glavni izdelki produkti iz industrijske konoplje in zeliščni čaji. Predvsem smo se posvetili proizvodnji kakovostnega čaja iz cvetov industrijske konoplje, nad katerim so uporabniki zelo zadovoljni. Presenečeni pa so tudi nad uporabo konopljine moke v vsakodnevni kuhinji. V letošnjem letu smo za vas posejali hokaido buče, prestaro stročnico bob, piro in industrijsko konopljo. V prihodnjih letih bomo ponudbo širili v smeri oživljanja starih slovenski sort, ki so izginile iz njiv zaradi pritiskov farmacije, a prihajaj čas ko boste potrošniki povedali, da si želite domače slovenske kemično ne obdelane pridelke. Hvala, da vzpodbujate slovensko pridelavo.

SPLETNA STRANFB STRAN

Tina d.o.o.

TinaKDO SMO?
Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1987. Podjetje je pridobilo in vzdržuje BIO-certifikat ter IFS-certifikat, kar zagotavlja urejeno proizvodnjo po visokih tehnoloških in higienskih standardih. Značilnost podjetja je stalen razvoj in rast, hitra odzivnost na potrebe kupcev, ter cenovna učinkovitost.

NAŠA PONUDBA
Delikatesni izdelki: majoneze, gorčice, delikatesni namazi, ketchup, solatni prelivi, hren, Nacho omaka s sirom, različne druge delikatesne omake. Vegetarijanska in BIO ponudba: različni tofuji, sejtan, drobljenec, vegetarijanske hrenovke in narezki, vegetarijanska majoneza itd.

SPLETNA STRAN

Vina Colja


Vino Colja-web logoKDO SMO?

Vinska klet Colja se nahaja v Braniški dolini, ob glavni cesti Sežana – Nova Gorica, v zaselku Steske. Vinogradništvo je naša tradicija. Že naši predniki so se trudili iz zemlje pridelati le najboljše. O delavnosti, vztrajnosti in uspehih pričajo številna prejeta priznanja. Mi jim sledimo. Prepletamo bogato tradicijo in ohranjamo kakovost.

To je naša odgovornost do vas, dragi ljubitelji dobrega vina.

Vinogradi Colja ležijo na sončnih pobočjih Braniške doline. Zelo rodovitna, peščeno – lapornata tla in prepletanje sredozemsko –kontinentalnega podnebja pripomorejo k izredni kakovosti vinske trte. S tradicionalno vzgojo in manjšo obremenjenost vinske trte obdelujemo 6,5 ha vinogradov od tega 60 % belih in 40 % rdečih sort vinske trte.

NAŠA PONUDBA
Kakovostno vino z zaščitenim geografskim poreklom – Vipavska dolina, Zelen, Sauvignon, Malvazija,  Penina Carmi, Cabernet Sauvignon, Merlot.

SPLETNA STRAN

Zavod za zdravo življenje ( Zlati Ghee)

Zlati Ghee-web logoKDO SMO?
V Beli krajini se je pojavil Zavod za zdravo življenje. Najprej sta bila dva, sedaj jih je osem, pa še več jih bo – Pravijo, da ustvarjajo kulinarično zlato – Prečiščeno maslo Zlati Ghee po receptih prabababic – Ustanavljajo svojega medtem pa podpirajo azil za odslužene krave – Mladi podjetniki z izvirnostjo in pozitivno energijo brez pomoči države kljubujejo gospodarskim težavam.

Zavod za zdravo življenje domuje na Jugorju nad Metliko. Najprej sta bila dva in imela sta 100 evrov kapitala. Njihov osnovni produkt je Zlati Ghee – kuhano, oziroma prečiščeno maslo, pravijo mu tudi kulinarično zlato, saj je nepogrešljivo v tradicionalnih kuhinjah sveta. Zapisi o njem segajo več tisoč let v zgodovino, njegovo vsestransko uporabo in številne dobrodejne učinke pa so poznale tudi naše prababice. In tu se začne zgodba Zavoda za zdravo življenje.

NAŠA PONUDBA
»Najstarejša znanost v medicini ajurveda, temelji prav na tem maslu, ki je od pašnih živali. Krave živijo zunaj, v naravi, imajo svobodo, vodo, sonce, uživajo živo hrano in se veliko gibljejo ter v miru prežvekujejo. Krava vse to združuje v mleku, Zlati Ghee pa je destilat tega mleka. V Gheeju je vsa ta celostna zgodba narave in zato mu tudi pravimo esenca narave.”

Pove Prvi, Drugi pa doda:

“ Po ajurvedski filozofiji je esenca narave življenjska energija. Kar se tiče hrane, je to prečiščeno, kuhano maslo ali Ghee. Če ga dodamo v katerokoli hrano, jo osvežimo in energetsko podkrepimo, zato je hrana bolj okusna. Zlati Ghee je naravni konzervans, zato smo naredili tudi namaze s tartufi, sezamom, čemažem, s česnom in peteršiljem, negovalno kremo, pripravljamo pa še druge.”

SPLETNA STRANFB STRAN

Stran za nemoteno uporabo uporablja piškotke. Več o tem

Stran uporablja piškotke.

Zapri