Degustacija Martisan čokolade

V soboto, 4. junija 2016, med 09:00 in 13:00 smo preizkušali dobrote Martisan čokolade. Gospa Marta je s svojimi čokoladnimi umetninami poskrbela, da smo se posladkali s čokoladni pralineji, čokoladni piškoti in čokoladnimi tablicami.

Martisan čokolada v vseh svojih ročno pripravljenih izdelkih (čokoladnih pralinejih, čokoladnih piškotih in čokoladnih tablicah) združuje inovativno kombinacijo odličnosti sestavin, ter znanje tradicionalne belgijske priprave z strastjo umetnice. Vse izdelke odlikuje svežina in polni okus, kar dosežemo z skrbnim izborom sestavin brez konzervansov, umetnih barv, umetnih okusov in gensko spremenjenih organizmov. Vsi izdelki vsebujejo pravo čokolado z visokim deležem kakavovih delov in izključno maščobo kakavovega masla. Vso čokolado kupujemo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut.

Tudi tokrat je za piko na i poskrbela degustacija sveže mlete izvirne kavice iz držav: Etiopija, Brazilija, Indija, Kolumbija in Indonezija, ki so na voljo v naši trgovini.